Това, което се мъча да разбера, е защо правят връщания на плащания за някои хора за промяната на mcc кода, но не и за други, как могат да избират кой може да загуби и на кого да помогне. Наистина е разочароващо, защото всички сме в подобна ситуация, опитвайки се да отвърнем на тези нелегални компании, ако само те изглеждат така, както ние го виждаме. Никога повече няма да докосна тези сайтове, само ми се иска да знаех какво се случва, преди да го направя! В края на деня имам заболяване и понякога, когато нещата са трудни, се обръщам към ротативките, това е единствената ми слабост в живота, която ме завладява, когато го правя. Банката ми предложи човек, с когото да говоря, предполагам, че това е начинът им да се възприемат като помагащи ми да ми върнат сумата, така че ще мине добре, ако отида във Fos за това. Защото вероятно ще се смята, че не са ме провалили, защото не са знаели, че това е хазарт и т.н., така че не са могли да спрат транзакциите. Имах блокиране и това беше моят аргумент, но това не промени мнението им. 👎
What I’m struggling to understand is why they are doing chargebacks for some people for the mcc code change but not for others how can they pick and choose who is liable to lose out and who to help. It’s really frustrating because we are all in the similar situation trying to fight back at these illegals companies if only they seem it the way we see it. I will never ever touch these sites again I only wish I knew what was happening before I did it! At the end of the day I have an illness and sometimes when things are tough I turn to slots it’s my only weakness in life that gets hold of me when I do it. The bank has offered me a person to talk to I guess this is their way of being seen as helping me with out giving me a refund so it will go well if I go to Fos about it. Because they will probably be seen as not failing me because they didn’t know it was gambling etc so couldn’t stop the transactions. I did have a block on and that was my argument but it didn’t change their minds. 👎
Автоматичен превод: