НачалоФорумКазинаВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 567)

от kirekin
|
1 412 338 преглеждания 10 860 отговора |
|
1...566 567 568...580

благодаря

Автоматичен превод:

Това е отговорът, който получих от pixeleum днес. Прави ли са?

file

Автоматичен превод:
Curritokira deleted the post

Рецидивира и изхарчи 24k за 5 часа. обречен съм. Сега трябва да започна отначало. Проблемът е, че те са направени чрез mastercard.

Автоматичен превод:

Рецидивира и изхарчи 24k за 5 часа. обречен съм. Сега трябва да започна отначало. Проблемът е, че те са направени чрез mastercard.

Автоматичен превод:

Прочетете темата и се опитайте да възстановите каквото можете. наздраве!

Автоматичен превод:

Сега също получих имейл от Niko-technologies, в който се казваше същата генерична глупост „ние не ви идентифицираме като клиент", въпреки че в банковите ми извлечения черно на бяло пише Nikotpf*.

Някой има ли успех с компаниите, които им казват това?

Автоматичен превод:
melrao007

В моя списък с транзакции пишеше „NIKOTPF", но в извлечението ми пишеше „NIKOTPF*21Mastery LTD

https://21mastery.uk/

Автоматичен превод:
KyleSteem

https://haircareweb.com/

те не отговарят

Автоматичен превод:
RedAlice

Така че nikotpf просто платежен процесор ли е?, трябва ли да се свържа с всяко от имената след nikotpf*

Автоматичен превод:
Gamblur

Абсолютно същото се случи и с мен хаха. Ролето каза, че съм бил блокиран основно „справедлива кауза", така че да, те наистина се раздадоха, още масло в огъня за мен. Как намери банките им? Бихте ли могли да споделите тази информация, тъй като чувствам, че GoldenBet е на ръба и ми трябва малко повече, за да ги накарам да се поддадат.

Автоматичен превод:
melrao007

Мисля, че имате 520 дни за незаконни транзакции

Автоматичен превод:
Stainton108

Да, странно е, защото се оплаках на Velobet преди и те не блокираха акаунтите ми в техните дъщерни сайтове, докато не изпратих този имейл до различни институции! Моите бяха банкови преводи и потърсих кода за сортиране/номера на сметката, показани в извлечението ми от Revolut, което се проследи до ClearBank, която е банката на посочения търговец (Falcora Finance). Ако вашите бяха картови транзакции, тогава не знам как банките се вписват в това, тъй като не съм проучвал, съжалявам.

Автоматичен превод:
Hannah867

Здравейте, намерих контакта за luminexaa, трябва ли ви още или сте го решили?

Автоматичен превод:
Gamblur

Моите също бяха банкови! Изпратих имейл на ClearBank и Falcora, ClearBank ми се свързаха в рамките на 24 часа и казаха, че нямат връзка с Falcora, странно!

Автоматичен превод:
Martin61

Как, по дяволите, можете да загубите толкова много за това време, че имате нужда от сериозна помощ! къде беше това те плащат само около £7500 на месец повечето от тях ще имате късмет да си го върнете отново трябва да получите подходяща помощ приятел

Автоматичен превод:

Подадох множество оспорвания като измама на две отделни мои банки. Ще актуализира какво се случва. Не исках да тръгвам по пътя на стоките и услугите от страх да не бъда отхвърлен, защото разбраха, че е за хазарт.

Автоматичен превод:

Просто искам да проследя твърденията си за измама... проработи. Bank of America взе моя страна без въпроси и Bovada закри сметката ми. Победа/Победа. Върнах около $1k.

Автоматичен превод:

момчета

Quickbit е свален file

3 седмици по-късно вече работеше

друг уебсайт беше свален е tradeMentum

Автоматичен превод:
abdelilaharhmir

Все още беше, когато погледнах току-що! 😩

file

Автоматичен превод:
Stainton108

Съчувствам ви, струва ми се невъзможно да получите регрес с банкови преводи, нали? Да, Falcora и ClearBank бяха безнадеждни, те просто изпратиха копие/поставяне за GDPR и ми казаха да се свържа с моята банка, за да могат да „минат през официалните канали", което е напълно безполезен съвет, когато банката ви е Revolut и е пълна с персонал, който също може да е ботове!

Автоматичен превод:
paulmcewan05

Хей, сигурен съм, че е разстроен. Това е неговото пътуване. И ти получи рецидив, Пол... всички имаме нужда от помощ! ❤️🙏

Автоматичен превод:
1...566 567 568...580
Отидете на страницаот 580 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини