Здравейте. Колко време е минало, откакто подадохте заявлението за сторниране на плащането за транзакциите в Xpate? Наближава ли крайният срок за преглед?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
billi85
Златен
billi85
преди 3 седмици
Здравейте. Това е проблемът. Плащанията, които направих, бяха за хазарт, но описанието на търговеца в банковото ми извлечение не показваше нищо, свързано с хазарт. Според мен това затруднява идентифицирането за какво всъщност е била транзакцията.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Praky
Златен
Praky
преди 3 седмици
Здравейте. Добре дошли в разрастващата се група Xpate. Приемането на плащания изглежда достатъчно лесно, но връщането на парите е съвсем друг въпрос. Как мислите, че трябва да се справим с Xpate? С удоволствие бих подкрепял или се присъединил към колективна жалба, ако такава се организира.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Pukuota1
Златен
Pukuota1
преди 3 седмици
Здравей. Какво точно се опитваш да разбереш? И какво планираш да направиш след това? Обмислял/а ли си да поискаш от банката си да открие оспорване на транзакциите?
Автоматичен превод:
voodoo4
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Здравейте. Има ли някакви новини относно случаите с Xpate? Xpate евентуално предложил ли е възстановяване на сумата на някого все пак? Лично аз не го вярвам много.
Автоматичен превод:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Сребърен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Xpate изглежда ме е блокирал или е спрял да ми отговаря. Отговаряха известно време и дори разгледаха случая ми, но сега отново са замълчали. Наистина е разочароващо. Някой друг имал ли е същото преживяване?
Автоматичен превод:
Pukuota1
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Да, днес вече помолих Чейс да отвори спор.
Автоматичен превод:
voodoo4
Play95
Сребърен
Play95
преди 3 седмици
Здравей. Има ли някакви новости за Xpate? Получихте ли си парите обратно или все още ви измъчват?
Автоматичен превод:
voodoo4
keejan
Сребърен
keejan
преди 3 седмици
Здравейте. Доколкото разбирам, 500 евро е таксата за арбитражния процес на платежната система. След това платежната система взема окончателното решение по случая. Ако не се лъжа и търговецът спечели, на заявителя може да бъде начислена тази такса от 500 евро. Вярно ли е това?
Автоматичен превод:
Lisa2
Romeo87
Златен
Romeo87
преди 3 седмици
Здравейте. Някой тук имал ли е работа с Xpate преди? Ще съм много благодарен да чуя от някой, който има опит с възстановяването на средства от тях.
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 3 седмици
Здравей. Как успя да си възстановиш средствата от Xpate? Съгласиха ли се да ти възстановят сумата или банката ти реши сторнирането на сумата във твоя полза?