Здравейте. Да, имах същото описание в банковото си извлечение. Банката ме уведоми, че е свързано с Xpate, поради което се свързах с Xpate относно тези транзакции.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 4 седмици
Здравейте. Според моя опит, Xpate винаги се бавно отговаря. Препоръчвам ви също да подадете жалба до Финансовия омбудсман, ако все още не сте го направили. Според мен те трябва правилно да разследват тези транзакции и, където е уместно, да възстановят суми, вместо просто да забавят процеса.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 4 седмици
Здравей. Точно затова не бих разчитал само на Xpate. Възстановяването на плащането ти дава много по-голям шанс да си върнеш парите. Надявам се да получиш положителен резултат.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 4 седмици
Здравей. Радвам се да чуя това. Надявам се банката ти да вземе положително решение. Моля, дръж ни в течение, тъй като много хора тук чакат да видят как се обработват възстановените суми срещу Xpate.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 4 седмици
Благодаря. Надявам се резултатът да е положителен. Ще държа всички в течение, защото знам, че много хора тук са в подобна ситуация с Xpate.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 4 седмици
Здравей. Има ли новости по твоя случай? Xpate върна ли ти парите или все още чакаш?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Златен
DjumK
преди 4 седмици
Здравейте. Все още не. Xpate все още не са отговорили. Аз също подадох жалба срещу тях и банката ми поиска сторниране на плащане, тъй като транзакциите не са били такива, каквито са описани. Сега чакам резултата.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 4 седмици
Здравейте. Все още чакам възстановяване на сумата от Xpate. Търговецът напълно спря да отговаря, така че няма напредък от тази страна. Въпреки това, все още вярвам, че Xpate в крайна сметка ще трябва да върне парите, след като всичко бъде прегледано.
Автоматичен превод:
billi85
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 4 седмици
Здравей. Според моя опит, Walleto обработи плащанията ми по много подобен начин на Xpate. Комуникацията беше бавна и не получих никаква смислена помощ от тях. Ето защо реших да не чакам повече и подадох молба за сторниране на плащане чрез банката си.
Ако все още сте в рамките на срока за връщане на плащане, не бих отлагал. Винаги можете да оттеглите иска по-късно, ако проблемът бъде решен, но след като сроковете изтекат, възстановяването на средствата става много по-трудно.
Автоматичен превод:
billi85
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 4 седмици
Здравейте. Мисля, че това беше добър момент, който трябваше да се включи. Ако вашата банка предлага блокировка за хазарт, разумно е да се очаква, че плащанията, свързани с хазарт, няма да бъдат обработени. Надяваме се, че ще вземат това предвид при разглеждането на вашия случай.