Здравейте. Да, имах същото описание в банковото си извлечение. Банката ме уведоми, че е свързано с Xpate, поради което се свързах с Xpate относно тези транзакции.
Здравейте. Според моя опит, Xpate винаги се бавно отговаря. Препоръчвам ви също да подадете жалба до Финансовия омбудсман, ако все още не сте го направили. Според мен те трябва правилно да разследват тези транзакции и, където е уместно, да възстановят суми, вместо просто да забавят процеса.
Здравей. Точно затова не бих разчитал само на Xpate. Възстановяването на плащането ти дава много по-голям шанс да си върнеш парите. Надявам се да получиш положителен резултат.
Здравей. Радвам се да чуя това. Надявам се банката ти да вземе положително решение. Моля, дръж ни в течение, тъй като много хора тук чакат да видят как се обработват възстановените суми срещу Xpate.
Здравейте. Все още не. Xpate все още не са отговорили. Аз също подадох жалба срещу тях и банката ми поиска сторниране на плащане, тъй като транзакциите не са били такива, каквито са описани. Сега чакам резултата.
Здравейте. Все още чакам възстановяване на сумата от Xpate. Търговецът напълно спря да отговаря, така че няма напредък от тази страна. Въпреки това, все още вярвам, че Xpate в крайна сметка ще трябва да върне парите, след като всичко бъде прегледано.
Здравей. Според моя опит, Walleto обработи плащанията ми по много подобен начин на Xpate. Комуникацията беше бавна и не получих никаква смислена помощ от тях. Ето защо реших да не чакам повече и подадох молба за сторниране на плащане чрез банката си.
Ако все още сте в рамките на срока за връщане на плащане, не бих отлагал. Винаги можете да оттеглите иска по-късно, ако проблемът бъде решен, но след като сроковете изтекат, възстановяването на средствата става много по-трудно.
Здравейте. Мисля, че това беше добър момент, който трябваше да се включи. Ако вашата банка предлага блокировка за хазарт, разумно е да се очаква, че плащанията, свързани с хазарт, няма да бъдат обработени. Надяваме се, че ще вземат това предвид при разглеждането на вашия случай.
Опитах тези, но казаха, че няма да могат да намерят никакви транзакции само по номер на карта 🤔 също PayU, но поискаха и ARN, който банката каза, че не може да предостави.