Определено имат скиори под себе си, но ми казаха, че са намерили още, но търговците вече не са с тях?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
keejan
Платинен
keejan
преди 3 седмици
Честно казано, не съм 100% сигурен за търговците, под които съм. Хората споменават dtvlt и k4you, но не съм сигурен със 100%.
Автоматичен превод:
Wefokadd
Nic24
Бронзов
Nic24
преди 3 седмици
Доколкото си спомням, те обработваха връщанията чрез K4you. Чухте ли нещо ново?
Автоматичен превод:
mulattis
tharm
Платинен
tharm
преди 2 седмици
Намерихте ли информация за Заале?
Автоматичен превод:
Buttyboii28
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 2 седмици
Отвърнаха ми, че никога не съм правил никакви транзакции през Playspectr. Какво им казахте за Mirai, тъй като те отричат, че са Mirai?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Buttyboii28
Платинен
Buttyboii28
преди 2 седмици
Просто продължих да го настоявам.
Трябва да получите колкото е възможно повече информация от банката си и да попитате кой е обработил плащането.
Автоматичен превод:
mulattis
Kelly1234
Платинен
Kelly1234
преди 2 седмици
Кели, можеш ли да ми помогнеш с MPM рампата, моля те?
Автоматичен превод:
Buttyboii28
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 2 седмици
Можеш ли да ми помогнеш и на мен, моля те, Дани? Трудно ми е да се свържа с тях, а банката ми не е от полза.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Buttyboii28
Платинен
Buttyboii28
преди 2 седмици
Ако го отричат, приятелю, мисля, че хората ще се затруднят да ти помогнат.
За да получите информацията от банката си, трябва да намерите оператора на плащанията. Отидете директно в банката си.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Платинен
преди 2 седмици
Някой знае ли нещо за платежен процесор, наречен LX Rocks? Не мога да намеря нищо за тях.
Автоматичен превод:
Buttyboii28
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 2 седмици
Опитах се, но от Лойдс казаха, че не могат да ми дадат никаква информация за компанията, тъй като плащането е било оторизирано от мен.
Автоматичен превод:
DjumK
mulattis
Златен
mulattis
преди 2 седмици
Здравей. От моя опит, Walleto не изглежда склонен да разрешава спорове директно или да извършва доброволни възстановявания на суми. В моя случай, единственият реалистичен начин да се опитам да си възстановя средствата беше чрез сторниране на плащане с моята банка.
Автоматичен превод:
Lisa2
Златен
преди 2 седмици
Здравейте. Чудя се дали някой е имал успех с Xpate. Някой успял ли е да си върне парите, било то чрез възстановяване на сумата или чрез сторниране на плащане?
Автоматичен превод:
Romeo87
Lisa2
Диамантен
Lisa2
преди 2 седмици
Последните 30 страници съдържат много информация по въпроса! Четете ли изобщо това?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Платинен
преди 2 седмици
Така че chswapper ми възстановиха парите чрез моите сторнирани плащания. Мисля, че Wanderlust помогнаха с това, така че отново благодаря.
Редактирано
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Buttyboii28
Платинен
Buttyboii28
преди 2 седмици
Превишили ли сте точката на сторниране на плащане с транзакциите?
Автоматичен превод:
Buttyboii28
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 2 седмици
Не, но не искам да развалям отношенията си с банката, като подавам множество възстановявания на суми.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Buttyboii28
Платинен
Buttyboii28
преди 2 седмици
Говорете с тях, обяснете ситуацията и ги помолете да ги повишат вместо вас. Невярно представяне на продажбата