Здравейте на всички,
Това е първият ми път, в който пиша, следя ви от известно време. Боря се със зависимостта от дълго време и се отказах през септември. Опитах се да оспоря някои транзакции, направени към Transferop чрез банков превод за Kinghills, но Monzo отказа да повдигне въпроса. Някой имал ли е успех с повдигането на въпроса за банков превод? Изпратих имейл до Transferop чрез информационния им имейл, но не получих отговор.
Оспорвал съм транзакции с карта в миналото и винаги съм имал проблеми с Mastercard. Starling/Monzo/Revolut обикновено отказват да оспорват транзакции. С Halifax/Barclays обаче имах успех, но това беше преди няколко години.
Една компания, която беше много полезна, беше Zopa, която оспори всяка транзакция по кредитната ми карта (приблизително 20-30, възлизащи на около 8 хиляди от редица различни доставчици на платежни услуги) и ми върна всичките пари, но споменаха, че ще направят това само веднъж, тъй като не би трябвало да използвам кредитната си карта за хазарт. Това беше миналата година.
Ако някой може да помогне с Transferop, ще съм много благодарен. Тези казина трябва да бъдат затворени и мразя, че изглежда все повече им се разминава с поведението си, тъй като банките просто не се интересуват да се борят срещу тях.
Автоматичен превод: