Извърших проверката на самоличността и поисках DSAR, чакам отговора им. Изброих и описанията на транзакциите и екранна снимка на това, че приемат плащания за тях! Само чакам отговор.
Автоматичен превод:
LCoatesy90
Romeo87
Сребърен
Romeo87
преди 5 месеца
Благодаря, но нямам този търговец в банковата си сметка. Имаше и други, но не помня кои. Получих имейл от Walletto, но нямам представа за какви транзакции е сега! Дано някой друг може да помогне, моля??
Автоматичен превод:
Foreverwinningx
Apenson
Сребърен
Apenson
преди 5 месеца
Опитах с банката си, но Swipez го отхвърли по някаква причина? Няма смисъл, тъй като не видях никакви доказателства.
Автоматичен превод:
Foreverwinningx
Romeo87
Сребърен
Romeo87
преди 5 месеца
Можете ли да помогнете с Compacto? Изпратих имейл и на двамата, и на Walletto, но няма отговор за възстановяване на суми?
Автоматичен превод:
cyoca2
Златен
преди 5 месеца
Palwallet възстанови сумата днес. Те бяха възстановени и преди 12 месеца. Надявам се това да помогне на хората.
palwallet.com
Автоматичен превод:
Aellis
Foreverwinningx
Платинен
Foreverwinningx
преди 5 месеца
Подадох 66 заявления за сторниране на плащане на обща стойност 7350 паунда чрез Virgin Money - търговецът беше DSOL PAY - същото като Swipez.
След 45 дни те останаха безвъзмездни и всички ми бяха върнати.
Не съм сигурен защо Swipez би предлагал каквото и да било. Бях честен с Virgin Money и те ми казаха, че мога да съобщя, че артикулът не е както е описан.
те бяха брилянтни
Автоматичен превод:
Pyne1688
Aellis
Диамантен
Aellis
преди 5 месеца
Здравей, какво каза за „Virgin Please"?? Отхвърлят твърденията ми, защото са Mastercard...
Автоматичен превод:
Pyne1688
Kika199
Диамантен
Kika199
преди 5 месеца
Толкова голяма помощ, благодаря 👍🏻
Автоматичен превод:
Pyne1688
Pukuota1
Диамантен
Pukuota1
преди 5 месеца
Здравейте, чухте ли нещо от тях?? Или стигнахте до някъде??
Автоматичен превод:
Aellis
Pyne1688
Платинен
Pyne1688
преди 5 месеца
Опитах се да намеря имейлите, но не мога - първоначално се оплаках.
беше честен по отношение на хазарта и обясни, че са представили невярно транзакциите.
Те разгледаха жалбата и ме информираха, че екипът по спорове поддържа делото и ми казаха, че мога да оспоря 66 транзакции.
Изпратих им имейл с всичко и те подадоха рекламация въз основа на артикули, които не отговарят на описанието - това беше водено от тях, а не от мен.
доведе до връщането на всичките 66, тъй като не бяха оспорени
Автоматичен превод:
Pyne1688
Aellis
Диамантен
Aellis
преди 5 месеца
Ще се радвам да чуя имейла
ти си писал такъв, какъвто съм и аз
не се стига доникъде с тях.
Имам доста
wlukd иска да си върне
Редактирано
Автоматичен превод:
Pyne1688
Aellis
Диамантен
Aellis
преди 5 месеца
Или бихте могли да ми дадете насоки какво да
Пиша, защото не искам да сбъркам и да си загубя банковата сметка, благодаря.