Аз съм в процес, те ми казаха да повдигна сторниране на плащане с моята банка, но за съжаление банката ми отказа поради начина, по който е извършено плащането A2A pisp плащане, но имам адвокат за това, те или плащат, или ще бъда изправен пред съда и така или иначе ще загубя, тъй като аз живея в Обединеното кралство и транзакциите са незаконни и те го знаят, също така, ако сте в Обединеното кралство, уверете се, че Nucleus365 Ltd не е възложил работата на тях, защото те носят отговорност за делегати на трети страни и са акредитирани от FCA. Така че бих се свързал с вашата банка, те със сигурност ще знаят. ако Nucleus365 направи превод към falcora finance.io, бих им изпратил съобщение и ще им кажа, че са започнали незаконни транзакции, тъй като компанията, която имат сключили договор, не могат да вземат средства от притежатели на сметки в Обединеното кралство съгласно раздел 33 от Закона за хазарта от 2005 г. криминално престъпление. кажете им, че сте говорили с комисионна за хазарт в Обединеното кралство и FCA.ако е falcora, надявам се, че банката ви ще върне плащане, уведомете ме как се справяте, дръжте ме в течение, аз ще направя същото. Бъдете внимателни
I'm in the process,they have told me to raise a chargeback with my bank,but unfortunately my bank has refused due to the way the payment was made A2A pisp payment, but I've got a solicitor on it they either pay or will be taken to court and lose eitherway as I live in UK and the transactions are illegal and they know it, also if your in UK make sure Nucleus365 Ltd didn't subcontract the work to them because they are liable for third party delegates and are FCA accredited.so I would check with your bank they will definitely know.if Nucleus365 did sub to falcora finance.io I would message them and tell them they have initiated illegal transactions,as the company they have contracted with aren't able to take funds from uk account holders as per gambling act section 33 2005.criminal offence.tell them you've spoken to uk gambling commission and FCA.if it's falcora your going after hopefully your bank will raise a chargeback let me know how you get on,keep me updated I will do same.take care all the best
Автоматичен превод: