Някой има ли съвет къде мога да повдигна това до...
имат малко над £800 плащания към Kesspay – камбоджанска компания, която изглежда продава някакъв вид NFT и други неща, които не са много ясни!
повдигнати сторнирания на плащания и компанията се върна с всички тези „доказателства" Бях създал акаунт при тях 😵💫 Банката застана на тяхна страна и сторнирането на плащането беше отказано! Повдигнато като официална жалба, доказваща, че доказателствата им са фалшиви и че не отговарят на никакви имейли. Банката все още отказва, така че са повишили до FOS.
предоставените от тях доказателства всъщност показват, че съм депозирал над £4k в предполагаема сметка, която имам при тях! И не се показват никакви тегления, така че наистина според тях би трябвало да имам над £4k в сметка някъде 🙈
Когато се опитам да вляза в техния сайт чрез натискане на забравена парола, той ме насочва да им изпратя имейл, което съм правил повече от 10 пъти и нямам нито един отговор.
повдигнаха иск до FOS, повдигнаха иск до камбоджанските киберпрестъпления (без отговор) и камбоджанските органи на DPA (без отговор)
Толкова разочароващо! Някой знае ли къде другаде мога да повдигна това?
Does anyone have any advise where I could possibly raise this to…
have just over £800 in payments to Kesspay - a Cambodian company that seems to sell some kind of NFTs and other things that’s not really clear!
raised chargebacks and company came back with all this "evidence" I had set up an account with them 😵💫 Bank took their side and chargeback declined! Raised as formal complaint proving their evidence was fake and that they don’t respond to any emails. Bank still declined so have raised to FOS.
the evidence provided by them actually shows I deposited over £4k into a supposed account I have with them! And no withdrawals are shown so really according to them I should have over £4k sitting in an account somewhere 🙈
When I try to log into their site by pressing forgot password it directs me to email them, which I have done over 10 times and not had a single reply.
have raised to FOS, raised to Cambodian cyber crimes (no reply) and Cambodian DPA authorities (no reply)
So frustrating! Does anyone know where else I could raise this to?
Автоматичен превод: