Здравей, Лулуле, успя ли да се справиш с SPH WLT? Знам, че си преобразувала продукта в Spush - получи ли възстановяване на сумата? Благодаря ти!
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. Взето ли е вече решение по вашия спор? Или Xpate е оспорил възстановяването на сумата отново, като е предоставил документи, съдържащи неточна или подвеждаща информация?
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. От моя опит, единственият реалистичен начин да се опитате да си възстановите парите от Xpate е като подадете иск за връщане на плащане чрез вашата банка.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Здравейте. Благодаря! Сега знам, че плащанията с DTVLT се обработват чрез Xpate.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Здравейте. Банката ми вече е започнала сторниране на суми за транзакциите, обработени чрез Xpate. Те приеха рекламацията ми без никакви проблеми и сега чакам резултата.
Автоматичен превод:
Lisa2
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 1 месец
Здравей. Благодаря. Банката ми каза, че прегледът на сторнирането на плащането би трябвало да отнеме около 30 дни. Ако Xpate оспори случая и предостави документация, може да отнеме повече време, за да се стигне до окончателно решение.
Автоматичен превод:
DjumK
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. Банката ви каза ли ви колко време се очаква да отнеме процесът на преглед?
Автоматичен превод:
DjumK
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Здравей. Как върви? От моя опит, единственият реален начин да се опиташ да си върнеш парите от Xpate е чрез сторниране на плащане, но дори и тогава процесът може да отнеме доста време.
Автоматичен превод:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Сребърен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Здравейте. Направих абсолютно същото. Xpate обаче представи документи в процеса на сторниране на плащане, които считам за подвеждащи или неточни. Затова трябваше да обясня подробно на банката си защо се съмнявам в тези документи. Сега чакам окончателното решение.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Decmanu
Диамантен
Decmanu
преди 1 месец
Отказаха да ми възстановят парите
Автоматичен превод:
voodoo4
Lisa2
Сребърен
Lisa2
преди 1 месец
Здравейте. Надявам се да спечелите делото си срещу Xpate. Все още чакам решението по моя случай.
Автоматичен превод:
billi85
voodoo4
Сребърен
voodoo4
преди 1 месец
Здравейте. Благодаря Ви. Заявлението за сторниране на плащане за транзакциите в Xpate вече е подадено. Xpate оспори сторнирането и представи документи, които според мен не съответстват на действително предоставените услуги. Сега обсъждам следващите стъпки с банката си.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 1 месец
Наистина съжалявам, че ви питам отново тук, но получихте ли тегленията си от тях GTspins.com - аз чакам моите и затова се притеснявам?
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Alfred_ANTONYAN21
Диамантен
Alfred_ANTONYAN21
преди 1 месец
Много съжалявам, че те питам отново. Но получи ли изобщо пари от GTspins.com? Чакам тегленията си 🙁