О, наистина ли? Струва ми се, че всичките ми бяха в категорията стоки/услуги, а не както е описано. Честно казано, в началото на моята работа наистина се бавеха, отне им много време, за да започнат споровете.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Wanderlust
Диамантен
Wanderlust
преди 2 месеца
За съжаление, да, предполагам, че е въпрос на консултант, когото получавате. Разговорите ми приключиха два пъти по време на спорове, така че това не помогна. От отдела им за оплаквания ми се обадиха, защото казаха колко зле е днес. Просто имах чувството, че не се опитват да ми помогнат, честно казано, срещу съмнителни компании - което ще кажа и аз. Радвам се, че съм клиент от над 20 години, но когато поискам помощ, компютърът казва „не".
Автоматичен превод:
col211
Златен
преди 2 месеца
Наистина обмислям да се откажа от искането да получа каквото и да било обратно от тези компании. В момента ми се струва пълна загуба на време. Последен въпрос обаче - има ли връзка между Volt, Kryptonim и Ivy Pay?
Автоматичен превод:
Wanderlust
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Можете ли да ги оспорите чрез приложението? Например за всяка конкретна транзакция?
Автоматичен превод:
luddez10
Praky
Бронзов
Praky
преди 2 месеца
Здравейте, имам много работа със skinru и sknrun. Можете ли да ми изпратите информацията, която имате, за да мога да се свържа директно с тях? Много благодаря предварително.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
luddez10
преди 2 месеца
Здравейте, имам много работа със skinru и sknrun. Можете ли да ми изпратите информацията, която имате, за да мога да се свържа директно с тях? Много благодаря предварително.
Hello, I have a lot with skinru and sknrun. Can you please send the info you have so I can contactt them directly? Big thanks in advance
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Нямам директен контакт със Skinru.
Трябва да се свържете с доставчика на платежни услуги, който е обработил транзакцията, която виждате в историята на активността на браузъра си.
В моя случай Skinru Prague беше обработен от Nummuspay
Здравейте. Тези търговци се обработват от Xpate. Ще бъде трудно да получите възстановяване на сумата от Xpate. По-добре е да се опитате да се свържете директно с търговците.
Автоматичен превод:
Lisa2
Romeo87
Платинен
Romeo87
преди 2 месеца
Здравейте. Това се обработва от Walleto. Можете да се свържете с Walleto. Те извършват възстановявания на суми.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Lisa2
преди 2 месеца
Здравейте. Тези търговци се обработват от Xpate. Ще бъде трудно да получите възстановяване на сумата от Xpate. По-добре е да се опитате да се свържете директно с търговците.
Hi. These merchants are processed by Xpate. It will be difficult to get a refund from Xpate. It’s better to try contacting the merchants directly.
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Проблемът е да се знае кой е търговецът в категорията развлечения на Virpla (Лондон).
Автоматичен превод:
DjumK
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Здравейте. Уебсайтът на Xpate Ltd е https://xpate.com/
Автоматичен превод:
DjumK
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Здравей! От какво имаш нужда?
Те се обработват чрез Xpate и Walleto.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
billi85
Златен
billi85
преди 2 месеца
Здравей. Свърза ли се директно с Xpate? Какъв е имейл адресът им? Предлагат ли възстановяване на суми?
Автоматичен превод:
Org1991
DjumK
Диамантен
DjumK
преди 2 месеца
Xpate не възстановява сумата, докладвах ги на FCA, кой е walletlo VDR или key4ge1?
Автоматичен превод:
Utbmitchy
Платинен
преди 2 месеца
Някой получил ли е възстановяване на суми от VIZORA / VZR UK?
и двете са еднакви. Обработено от globalpaymenttech.com / worldwidesecuretx.com