Здравейте. Подадох жалба за възврат на плащане срещу Xpate чрез банката си и сега чакам резултата.
Автоматичен превод:
Lisa2
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 1 месец
Здравейте. Благодаря ви. Реших да подам иск за връщане на плащане срещу Xpate, защото не можах да разреша проблема директно с тях. Те не отговориха на опитите ми да се свържа с тях, така че нямах друг избор.
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравей. Xpate също ли не ти отговаря? Затова ли реши да подадеш иск за плащане?
Автоматичен превод:
Lisa2
Златен
преди 1 месец
Здравейте на всички. Някой получил ли е успешно възстановяване на сумата от Walleto? Ще съм благодарен, ако споделите опита си.
Автоматичен превод:
DjumK
Loo76
Златен
Loo76
преди 1 месец
Здравейте. Все още чакам отговор от Walleto, но честно казано, нямам големи надежди.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравейте. Според моя опит, Xpate беше много труден за работа. Плащанията, които направих, бяха обработени за хазартни сайтове, за които смятам, че работят незаконно, и не успях да изтегля печалбите си. Някой друг имал ли е подобно преживяване?
Автоматичен превод:
DjumK
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравей. Надявам се, че всичко ще се оправи. Подаде ли иск за възстановяване на парите си срещу Xpate или Walleto?
Всички търговци произхождат от транзакции на Q bet.
Може ли някой да помогне?
Бих платил и ако препоръката е била успешна!
Автоматичен превод:
mausm
Romeo87
Сребърен
Romeo87
преди 1 месец
Здравей, писах ти преди време, Alxen се обработва от Impaya. Свърза ли се с тях вече?
Автоматичен превод:
Hubbabbubba
mausm
Сребърен
mausm
преди 1 месец
impaya е безполезна, те са зад гърба на няколко търговци, но игнорират всички имейли.
Автоматичен превод:
Romeo87
mausm
Диамантен
mausm
преди 1 месец
Всичко се игнорира!
Автоматичен превод:
Tant
Wanderlust
Бронзов
Wanderlust
преди 1 месец
Добре, благодаря
Автоматичен превод:
Elisabeteva
peny2971
Сребърен
peny2971
преди 1 месец
Vxt = VIXATRIX LIMITED
Автоматичен превод:
Sjdndjdmcfjfjrjdnc
Бронзов
преди 1 месец
Здравейте на всички, нов съм тук и прекарах няколко часа в проучване на тази тема.
След като използвам Rolletto, имам някои търговци с имена, които не мога да намеря в този форум. Някой знае ли данни за контакт, за да мога да се свържа с тях, преди да заведа дело в банката? Благодаря на всички.
СЛЕДВАЩ
COMMUTECH.NINJA
SPH WLT
СЛЕДВАЩ
Nxrast
Pix*avontshop
SPLITWELLNET ПАРФЮМ
Автоматичен превод:
keejan
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 1 месец
Казаха ми да инициирам сторниране на плащането чрез банков превод.
Автоматичен превод:
keejan
DjumK
Платинен
DjumK
преди 1 месец
Да, направих го, Xpate всъщност ме посъветва и аз използвах това като доказателство.
Автоматичен превод:
Arra89
Платинен
преди 1 месец
Някой имал ли е успех с тези неща?
Еуфлопки
Тервърс
Травърс
Хупейве
Флоксихелт
Уебмозак
Наздраве, нямах никакво удоволствие от тези.
Автоматичен превод:
Unbroken
Romeo87
Платинен
Romeo87
преди 1 месец
Получих възстановяване на сумата от много от тези търговци, когато направих връщането в банката си. Всичко това за дигитални стоки, които не бяха доставени.
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 1 месец
Някой имал ли е контакт с Yapily и получил ли е възстановяване на сумата?