Здравейте. Работил съм с тях преди. Не успях да получа възстановяване на сумата. Ако не се лъжа, това е Walleto/
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
billi85
Златен
billi85
преди 2 месеца
Здравей. Как си? Успя ли да се свържеш с Xpate и да получиш възстановяване на сумата?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Anonymized1181
Платинен
Anonymized1181
преди 2 месеца
Здравей. Да, играл съм го. Ако се интересуваш от печалба, изплащанията са много ниски и отнемат много време. Платежните им системи са Xpate и Walleto. Те са много проблематични.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Платинен
DjumK
преди 2 месеца
Здравей. Xpate често се отнася с играчите по този начин. Опитай да подадеш жалба срещу тях до омбудсмана.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Платинен
Alfred_ANTONYAN21
преди 2 месеца
Здравейте. Моля, помогнете ми да напиша писмо до омбудсмана. Xpate наистина ме изнервя. Загубих толкова много време с това. Моля, помогнете.
Автоматичен превод:
Wanderlust
Златен
billi85
преди 2 месеца
Здравейте. Някой чувал ли е за WWELTD? Казаха ми, че е Xpate, но мисля, че е грешка. Всъщност съм имал работа с Xpate преди и е невъзможно да се свържа с тях.
Hello. Has anyone ever heard of WWELTD? I was told it's Xpate, but I think that's a mistake. I've actually had dealings with Xpate before, and they're impossible to reach.
Hallo. Hat jemand schon einmal von WWELTD gehört? Mir wurde gesagt, dass es sich dabei um Xpate handelt. Aber ich glaube, das ist ein Irrtum. Ich hatte nämlich schon mit Xpate zu tun. Die lassen sich nicht erreichen.
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Току-що получих възстановяване на сумата за WWELTD след спор с банката ми. Не можах да намеря никаква информация за тях, освен че уж са базирани в Шефилд, Великобритания и имат MCC код 8299 - Училища.
Автоматичен превод:
Wanderlust
Златен
преди 2 месеца
Актуализация на другите ми спорове за WWELTD, ILVMNL, CRRZN и TCHTXT, вече получих възстановяване на сумата за всички тях от банката си.
Автоматичен превод:
col211
JosieRosie46
Златен
JosieRosie46
преди 2 месеца
Някаква радост?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Wanderlust
Диамантен
Wanderlust
преди 2 месеца
Здравей,
Всичко това с кредитна карта ли беше от Barclay или включваше и банкова сметка?
Имам много неща с glfi, които ще трябва да оспоря скоро след като игнорираха 3-те ми имейла.
Автоматичен превод:
Wanderlust
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Здравейте, всички те бяха с банкови сметки, без кредитни карти. В началото се колебаеха, но след като обясних подробно, с удоволствие изпратиха оспорванията. Може би е най-добре да се свържете с тях чрез чат на живо и те ще могат да изпращат групови оспорвания.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Wanderlust
Диамантен
Wanderlust
преди 2 месеца
Готино, благодаря.
Трябва ли да ги оспорите в рамките на определен срок?
Автоматичен превод:
Wanderlust
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 2 месеца
Мисля, че са 120 дни
Автоматичен превод:
Org1991
Wanderlust
Диамантен
Wanderlust
преди 2 месеца
банков превод ли е?
Автоматичен превод:
Wanderlust
Org1991
Златен
Org1991
преди 2 месеца
Дебитна карта
Автоматичен превод:
DjumK
Златен
преди 2 месеца
Здравейте. Някой има ли информация за csmket? Казаха ми, че е или Xpate, или Walleto. Някой знае ли?
Автоматичен превод:
DjumK
barborasp
Златен
barborasp
преди 2 месеца
Здравейте. Имах подобен случай. Walleto е. Каква група мошеници. Наистина е трудно да се получи възстановяване на сумата. Те са истински мошеници.
Автоматичен превод:
Miki33
Златен
преди 2 месеца
Търся
AIBRUSH/ГЕНЕРАТОР НА AIBRUSH (ЛОНДОН)
СТЕРЕО МЕКСИКАНСКА (ЛОНДОН)
WSPAY (ВАРШАВА)
ECSPARK3 (Талини)
VERCS 2 (Великобритания)
Благодаря
Автоматичен превод:
barborasp
DjumK
Платинен
DjumK
преди 2 месеца
Здравей, успя ли да си върнеш парите? Как?
Автоматичен превод:
Honorher
Сребърен
преди 2 месеца
Моля, може ли някой да помогне с информация за контакт с
дигитални технологии Лондон
Орирад Лондон
Tcp*mixedfinds.com
Автоматичен превод:
Lisa2
Miki33
Платинен
Miki33
преди 2 месеца
Здравей. ECSPARK3 (ТАЛИН) – те са част от Walleto. Трудно е да се получи възстановяване на сумата.