Здравейте. Банката ми вече е започнала процедурата по сторниране на плащания и чакам крайния резултат. Много съм сигурен, че ще спечеля.
Автоматичен превод:
keejan
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравей, братле, казах на банката си, че не съм получил никакви продукти или услуги. Xpate използва търговски описания за всичките ми транзакции, което доведе до нормални търговски уебсайтове. Сега увеличиха сторнираните плащания и съм сигурен, че ще спечеля.
Автоматичен превод:
Org1991
keejan
Платинен
keejan
преди 1 месец
Коя беше вашата банка?
Автоматичен превод:
XkBoii
Snowyhill84
Златен
Snowyhill84
преди 1 месец
Писах им имейл преди около 2 седмици и не получих нищо, изпратих запитване, но все още нищо. Мисля, че съм преминал през тях около 7 хиляди чрез Kryptonim и PassPoint.
Автоматичен превод:
XkBoii
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Това транзакции с дебитна или кредитна карта ли бяха?
Автоматичен превод:
keejan
XkBoii
Платинен
XkBoii
преди 1 месец
Визакарта
Автоматичен превод:
Juully8
Сребърен
Danixxx
преди 1 месец
ПОЛУЧИХ 5230 ОТ PULSE
I GOT 5230 FROM PULSE
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Чакай, върнаха ли парите?
Автоматичен превод:
Juully8
Сребърен
преди 1 месец
Добре, хора, малко съм объркан как Kryptonim е възстановявал парите на хората. IvyPay ли е или Token.io? Какъв вид имейл са им писали хората, тъй като в миналото не съм имал късмет?
Ще бъда изключително благодарен, ако някой може да ми каже на кого да изпратя имейл/копие и какво да кажа.
Автоматичен превод:
Org1991
Платинен
преди 1 месец
Ivy Pay решиха да мълчат и вече не възстановяват суми.
Автоматичен превод:
mulattis
Pyne1688
Платинен
Pyne1688
преди 1 месец
Имате ли имейл за segopay?
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Goldenboy57
преди 1 месец
Здравей
Можеш ли да ми кажеш? И да ми кажеш какво им написа?
Hello
can you tell me ? And tell me what did you write to them ?
Автоматичен превод:
преди 1 месец
За Ronics трябва да се свържете с Decta, която обработва транзакциите за тях.
Здравейте. Знаете ли кой дескриптор на транзакцията е използвала вашата банка, когато е започнала сторнирането на плащането срещу Xpate?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. Мисля, че си струва да споменете в иска си за сторниране на плащане, че уебсайтът е бил подвеждащ и че плащането е било обработено за това, което смятате за незаконен сайт за хазарт. Ако доказателствата подкрепят твърдението ви, Xpate Ltd може да има по-трудно време да оспори сторнирането на плащане.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 1 месец
Здравейте. Xpate не е отговорил на оплакванията ми. Препоръчвам ви да подадете молба за връщане на плащане чрез банката си или да се свържете с финансовия омбудсман. Това вероятно са най-добрите ви варианти.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 1 месец
Здравейте. Препоръчвам ви да се свържете с банката си и да обясните, че смятате, че сте били подведени от уебсайта и не сте получили очакваните услуги. Помолете банката си да обмисли подаване на иск за връщане на средства. Ако искът ви е успешен, Xpate Ltd може в крайна сметка да бъде задължена да върне средствата.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравей. Мисля, че взе правилното решение, като подаде иск за възстановяване на плащане срещу Xpate. 45-те дни ще минат по-бързо, отколкото си мислиш, и ако случаят ти е добре подкрепен, има голям шанс да си възстановиш парите.
Автоматичен превод:
billi85
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравейте. Какво е толкова необичайното в това? Според мен Xpate работи с измамни доставчици. Кога най-накрая някой ще предприеме действия срещу това?