Здравейте. Какво трябва да направя, ако смятам, че Xpate е представил фалшифицирани или подвеждащи документи в процеса на възстановяване на плащане? Какви стъпки трябва да предприема сега? Някой тук изпитвал ли е подобна ситуация?
Автоматичен превод:
Lisa2
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравейте. В искането си за плащане срещу Xpate използвах следното твърдение: „Услугата, която получих, се различаваше съществено от описанието, налично преди плащането. Липсваше важна функционалност, което ми пречеше да използвам услугата по предназначение. Опитите ми да разреша проблема директно с търговеца бяха неуспешни."
Смятате ли, че това е солидно основание за сторниране на плащане? Някой използвал ли е подобно обяснение и е имал ли е успешен резултат?
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Платинен
keejan
преди 1 месец
Здравей. Надявам се, че накрая всичко ще се нареди. Опитваш ли се да си върнеш парите от Xpate?
Автоматичен превод:
jef10mur
Сребърен
преди 1 месец
Здравейте на всички,
Може ли някой да ми даде информация за следното, моля
chswapper
DSGNE
ОУГНИЛ
Трансфероп
Ариктоза
За информация за всеки, който използва SoftPulse - направих сторниране на плащане и те почти веднага ми възстановиха парите.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
jef10mur
Диамантен
jef10mur
преди 1 месец
Chswapper - chainswapper. Успех с връщането на каквото и да било с тях.
прехвърляне/ плащане. Партньор с ясен преход, доколкото ми е известно.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Lisa2
Диамантен
Lisa2
преди 1 месец
Барклис бяха доста категорични с мен по отношение на споровете. Не използвахте ли услугата по предназначение, защото залагахте с парите?
Не съм експерт по сторнираните плащания, но смятам, че е най-добре да бъдете напълно честни с тях. Мисля, че на няколко души банковите им сметки са били затворени, защото са събрали твърде много пари.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Juully8
Диамантен
Juully8
преди 1 месец
Изпратих този имейл днес, тъй като имам няколко с Kryptonim.
Как разбрахте, че сте получили отговор? Аз също съм във връзка с този доставчик; изпратих им няколко имейла. Миналата седмица получих имейл, в който се казваше, че разглеждат случая ми.
голям
Автоматичен превод:
Vss18
mulattis
Златен
mulattis
преди 1 месец
За съжаление не 🙁
Автоматичен превод:
mulattis
Vss18
Платинен
Vss18
преди 1 месец
😞
Автоматичен превод:
jef10mur
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 1 месец
Какво ми каза имейлът, ако не възразяваш да попитам? И аз имам доста имейли с тях. Писах директно на Kryptonim, но те горе-долу ми казаха да се махна, lol.
Автоматичен превод:
Vss18
JosieRosie46
Златен
JosieRosie46
преди 1 месец
Хей, получи ли вече актуализация?
голям
Автоматичен превод:
Foxtrot90
jef10mur
Диамантен
jef10mur
преди 1 месец
Само че са били грешно кодирани хазартни транзакции и т.н., ако влезете в Chatgpt, може да ви напише приличен имейл.
Автоматичен превод:
Vss18
Hansy57
Златен
Hansy57
преди 1 месец
Имате ли някакви новости по този въпрос? Получихте ли възстановяване на сумата?
Автоматичен превод:
Vss18
Nic24
Златен
Nic24
преди 1 месец
Получихте ли вече отговор?
голям
Автоматичен превод:
keejan
billi85
Платинен
billi85
преди 1 месец
Успех на теб!!!
Автоматичен превод:
Vss18
Danixxx
Златен
Danixxx
преди 1 месец
Имате ли вече актуализация по този въпрос?
голям
Автоматичен превод:
keejan
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 1 месец
Да, вече съм подавал заявления за възстановени плащания