Да, моята казваше, че е отворена, но консултантите на клиентите също нямаха представа какво се случва, дори когато дадох референтни номера и дори прегледах всяка транзакция. Дори повдигнах 2 оплаквания за некомпетентност, които бяха затворени незабавно в приложението ми можете да видите колко пъти е бил отменен и отворен 4 пъти, за да бъдем точни. Ето защо съветникът ми каза, че е затворено и окончателното решение е взето, това беше края на септември, така че аз казах не, все още е отворено, тъй като пише отворено в приложението ми, тогава тя каза, че ще говоря с моя мениджър и ще се свържа с вас ,когато се върна, тогава тя ми каза, че случаят определено е приключен, но някой продължава да го повдига, но ще продължи да бъде отхвърлян. Веднага след този разговор получих имейл, че все още разследват SMH. Така че решението вече беше взето и чувствам, че те просто го проточиха, за да изглежда така, сякаш правят нещо, без да знаят за този разговор. Честно казано не мисля, че някога е било повдигано като неполучена стока, тъй като причините зад него бяха същата причина за първоначалния отказ за измама на ip адреса. Но кой знае, че всеки случай е базиран по различен начин. Надявам се да имаш повече късмет от мен
Yeah mine was saying it was open but the customer advisors either didn't have a clue what was going on even when I gave ref numbers and even went through every transaction .I even raised 2 complaints on the incompetence which was closed immediately on my app you can see how many times it's been cancelled and opened 4 times to be exact. That's why the advisor told me it's been closed and final decision had been made this was late Sept so I said no it's still open as it says open on my app that's when she said I am going to speak to my manager and get back to you ,when she came back that's when she told me the case was definitely closed but someone keeps raising it but it will keep getting rejected. Straight after that conversation I received an email stating they are still investigating SMH. So the decision had already been made and I feel they just dragged it out to make it look as if they where doing something unaware of that conversation. I honestly don't think it was ever raised as goods not received as the reasons behind it was the same reason for the inital refusal for fraud the ip address. But who knows everyone's case is based differently. I hope you have more luck than me fingers x for you hun
Автоматичен превод: