Е, изглежда, че имате всички инструменти на ваше разположение, за да ги спечелите.
Времевата му рамка е 45-60 дни.
Над 120 дни е много трудно, особено ако става въпрос за банки като тези, които споменавате.
Казаха ми да вдигна моята на Revolut като измама със връщане на плащане? така че ги направих 3 пъти и получих потвърждение, което казаха, че все още не сте ги направили? Отказах се от другата си банка, просто ги вдигнете всичките за мен, така че те взимат п**ите, бих казал, че затруднявам изпълнението им. В крайна сметка ще се върна към нея, но се фокусирам върху сортирането на вдигнатите, сега това е игра на изчакване
Бих казал, че всеки със сърце би ти помогнал досега, което е позор!
Всъщност сега съм по-притеснен за това, че имам парите и как ще се справя с тях, ако ги спечеля отново от връщанията на плащания. Трябва да съм щастлив, но съм малко притеснен, да, щастлив, но притеснен, но терапевтичните сесии ми помагат много разберете го и ума ми и получаването на похвала за това, че не съм паднал на изкушението, е страхотно.
Well it sounds like you have all the tools at your disposal to win them.
Its 45-60 days time frame.
Over 120 days its very hard especially if it is banks like the ones you mention.
I was told to raise mine on Revolut as chargeback fraud ? so I did them 3 times and got verification I had they said you have not done them yet ? I gave up my other bank just raise them all for me so they are taking the p**s I would say making it hard to do them I will go back to it eventually but focused on getting the raised ones sorted now its a waiting game
I would say anyone with a heart would have been helping you by now that is a disgrace !
I am actually more worried now about having the money and how I will cope with it if I win it all back again on the chargebacks I should be happy but im a bit worried yes happy but worried but the therapy sessions are helping me a lot to understand it and my mind and getting praise for not falling to temptation is great.
Редактиран от автора преди 6 дни
Автоматичен превод: