Здравейте. Благодаря. HURTED отговори ли ви от този имейл адрес? Опитах се да се свържа с тях, но все още не получих отговор. Мисля, че следващия път ще се свържа с Walleto.
Автоматичен превод:
billi85
Сребърен
преди 29 минути
Здравейте на всички, това е по-скоро опит на тъмно, но някой разпознава ли тези имена от изявленията им?
МИВОРА
ДЖЕНТИК
КАЛДРО
Уекснар
Вече направих известно проучване, но не мога да разбера кой стои зад това. Опитвам се основно да разбера дали са свързани с Xpate или Walleto.
Автоматичен превод:
billi85
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 26 минути
Здравейте. Все още чакам решение по моя случай. Как вървят нещата при вас? Получихте ли вече парите си обратно?
Автоматичен превод:
billi85
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 23 минути
Изпратих им и имейл на този адрес, но все още не съм получил отговор.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Златен
преди 21 минути
Преглеждам старите си транзакции и открих следното:
SELVIK / ORENZA / TRAMIQ / BELNOR / VEXADI
Преди да започна да се свързвам с банката си относно всеки един от тях поотделно, някой тук имал ли е работа с някоя от тях? Дори имейл адрес или име на обработващ плащанията биха били от полза.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 20 минути
Има ли някакви резултати? Xpate възстанови ли ти парите или все още чакаш решение?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 18 минути
Здравейте. Някой има ли данни за контакт с DTVLT, като например имейл адрес или уебсайт? Бих искал да се свържа директно с търговеца, преди да подам искане за сторниране на плащане относно транзакциите в Walleto.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Сребърен
преди 17 минути
Някой знае ли нещо за PREFIO, LUNVAR или KASTENQ?
Получих няколко плащания с карта, показващи тези имена. Банката ми не беше особено услужлива, когато попитах кои са действителните търговци.