Съжалявам да го чуя. Надявам се отново да намериш силата си.
и се надяваме, че можем да намерим този идиот, Segopay
Автоматичен превод:
Someone.Else
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 4 седмици
изпратих ви имейл
Автоматичен превод:
XkBoii
JosieRosie46
Диамантен
JosieRosie46
преди 4 седмици
Това за бръшлян/криптоним ли е? Ако е така, моля, можете ли да ми го препратите? Имейлът е [email protected] Техният собствен краен срок от 15 работни дни е утре и все още не съм чул нищо, така че ако не изпратят нищо, ще изпратя някой, който да ви помогне с всичко, с което можете да помогнете.
Автоматичен превод:
XkBoii
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 4 седмици
Много благодаря, човече. Ще го използвам. Тези транзакции са на около 250 дни, но мислиш ли, че ще е добре? Също така, dsolpay работи ли и под Swipez?
Разбрах. Ще го изпратя сутринта, тъкмо приготвям бебето за лягане, така че е малко натоварено тази вечер. Изтрий това от чата, за да не ти пишат случайни имейли 🙂
Автоматичен превод:
col211
Looohis
Златен
Looohis
преди 4 седмици
Извинете, за кого беше това?
Автоматичен превод:
Someone.Else
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 4 седмици
Не съм сигурен дали ще се опитат да върнат суми толкова назад. Що се отнася до dsolpay, не знам.
Автоматичен превод:
Looohis
col211
Сребърен
col211
преди 4 седмици
Кодово име
Автоматичен превод:
Pyne1688
Диамантен
преди 4 седмици
Добър вечер, някой знае ли кои са Movistry Solutions??
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 4 седмици
Извинявам се, че питам отново, някой има ли информация/данни за контакт с някой от тези 2 търговци:
Visioncraft Ltd, Лондон
Вентира, Нортхамптън
Моля, моля, уведомете ме, че това са няколко 4-цифрени числа за мен. Наистина бих се радвал на малко помощ. Не мога да намеря нищо за нито едното от тях.
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 4 седмици
Успяхте ли да си върнете нещо от тях?
Автоматичен превод:
XkBoii
Loo76
Диамантен
Loo76
преди 4 седмици
Passpoint ivypay също ли е? Ако е така, трябва ли просто да продължа да изпращам имейли? Те изобщо не ми отговарят, писах им почти 3 пъти вече. И за Kryptonim, и за Passpoint. Общо е огромна сума през 3 различни банки, които съм ползвал, всички бяха с отворени банкови преводи, мисля.
Автоматичен превод:
XkBoii
Arra89
Диамантен
Arra89
преди 4 седмици
Моля, уведомете ме как се справяте с омбудсмана. Наистина се надявам на най-доброто за вас. Някой сблъсквал ли се е с това, че омбудсманът е наложил сторнирани плащания от вашата банка/кредитен доставчик?