Здравейте. Благодаря. Включих и тази информация в иска си за сторниране на плащане срещу Xpate. Надявам се, че това ще насърчи Xpate да приеме сторнирането на плащането, вместо да го оспорва.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Благодаря. Подадох пакет документи, свързани с няколко транзакции, обработени от Xpate, на финансовия омбудсман. Не съм сигурен колко време ще отнеме, така че сега само чакам решението им.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Първоначално се опитах да разреша проблема директно с Xpate, но за съжаление не доведе доникъде. В резултат на това трябваше да подам иск за сторниране на плащане срещу Xpate.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Исковете са подадени и сторниранията на плащания са в ход. Само чакам положително решение.
Автоматичен превод:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравей. Благодаря. Моля, дръж ме в течение, а и аз ще те държа в течение. Ще споделям всякакви новини за напредъка на моите Xpate дела.
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 3 седмици
Здравейте. За съжаление, все още не са ми възстановени средствата. Xpate блокираха акаунта ми, така че трябваше да подам искане за връщане на плащане и да подам жалба до Финансовия омбудсман.
Автоматичен превод:
billi85
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Здравейте. Смятам, че платежни процесори като Xpate и Walleto използват кодове за категории търговци, които не идентифицират правилно хазартните транзакции. В моя случай това заобиколи изключването ми от хазарт, позволявайки плащанията да бъдат обработени. В крайна сметка загубих повече пари, не получих очакваните ползи и не можах да изтегля печалбите си.
Автоматичен превод:
voodoo4
Сребърен
преди 3 седмици
Здравейте. Някакви новини за възстановяване на суми от Xpate или Walleto? Някой получил ли е успешно парите си обратно?
Автоматичен превод:
voodoo4
Сребърен
преди 3 седмици
Здравейте. Между другото, аз също подадох жалба срещу XPate до финансовия омбудсман. Сега само чакам решението му.
Автоматичен превод:
voodoo4
Сребърен
преди 3 седмици
Здравейте. Някой забелязал ли е, че XPate използва нови условия за обработка на плащания, свързани с хазарт? Ако наскоро сте виждали подобни условия в банковото си извлечение, ще съм благодарен, ако ме уведомите.
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Имам описание в моя Revolut само за буквата E, може ли някой да помогне?
Автоматичен превод:
jef10mur
Tant
Сребърен
Tant
преди 3 седмици
Не, нищо. В крайна сметка направих възстановявания на средства с Monzo, но всички бяха отхвърлени.
Автоматичен превод:
jef10mur
Сребърен
преди 3 седмици
Някой има ли информация за Nextrast?
Автоматичен превод:
LP2710
Платинен
преди 3 седмици
Всеки, който знае за следните имена на плащания
Gencs2 Хейстингс Великобритания
Temcs2 Единбург Великобритания
Темдот, Единбург, Великобритания
Quecs2 Лондон Великобритания
Неодот
Лески
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Arra89
Платинен
Arra89
преди 3 седмици
Някой е имал успех с floxyhealth, ще трябва да потърсиш във форума. Кълна се, че трябва да се свържеш с тях чрез уебсайта им, доколкото знам.
Автоматичен превод:
Arra89
jef10mur
Платинен
jef10mur
преди 3 седмици
Получавали ли сте възстановявания на суми, правейки сторнирани плащания на Monzo? Аз получих 7 хиляди обратно, но всяко едно оспорване/сторниране на плащания е било отхвърлено от Monzo. Това би трябвало да задейства края на процеса на търговеца, когато бъдат повдигнати. Проработи за 16 от моите 41 търговци.
Автоматичен превод:
mulattis
Платинен
преди 3 седмици
Кой търговец принадлежи на Nexbric?
Автоматичен превод:
Arra89
Foxtrot90
Платинен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Да, не мога да видя нищо 🤣😅
Автоматичен превод:
jef10mur
Arra89
Сребърен
Arra89
преди 3 седмици
Честно казано, не. Monzo не ми помогнаха с нищо, което подадох чрез тях, и не получиха никакви възстановявания на суми. През последните 3 години съм оспорил около 10 хиляди с моя RBS акаунт, но съм подавал само няколко. Притеснявам се, че ще загубя акаунта си.
Автоматичен превод:
Miki33
Златен
Sarah222
преди 1 месец
Актуализация на напредъка. Имах описание на Aibrush, Лондон. Успях да открия, че са обработени чрез Transactworld, свързах се с поддръжката и парите бяха възстановени 48 часа по-късно.
An update on progress. I had a descriptor of Aibrush, London. Managed to track down they were processed through transactworld, contacted support and refunded 48hrs later.
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Здравейте, моля, имате ли точния имейл адрес на Transactworld?