Здравей. Благодаря за информацията. Ще имам предвид, че плащанията с FREDTG се обработват от Xpate.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Ако си спомням правилно, DTVLT беше свързан с Walleto. Струва ми се, че съм срещал това описание преди във връзка с плащанията, обработвани от тях.
Автоматичен превод:
DjumK
billi85
Златен
billi85
преди 3 седмици
Здравейте. Има ли някакви новости относно възстановяванията на суми от Xpate? Някой успял ли е да си върне парите?
Също така, някой срещал ли е тези търговски описания?
Заверд – Лондон
Фердкс – Единбург
Опитвам се да разбера дали може би са свързани и с Xpate.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Здравейте. Имах само малък брой плащания по дескриптора FREDTG. Ако наистина са били обработени от Xpate, радвам се, че не са били много, тъй като получаването на възстановяване на сумата от Xpate изглежда доста трудно.
Автоматичен превод:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Сребърен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравейте. Получихте ли вече възстановяване на сумата след сторнирането на плащането срещу Xpate? Взето ли е решение по вашия случай?
Забелязали ли сте някога тези имена на дилъри?
LOLPOK – Варшава
НАРАНЕНИ – Талин
Автоматичен превод:
voodoo4
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Здравей. Няма защо, надявам се това да ти е от полза. Между другото, постигна ли някакъв напредък с възстановяването на суми от Xpate? Получихте ли нещо обратно?
Автоматичен превод:
lorenzoschie
Сребърен
преди 3 седмици
Добър вечер на всички, имам нужда от помощ, защото съм жертва на пране на транзакции чрез Revolut и италианска банка чрез сайтове като 22bet betandyou и много други, може ли някой да ми помогне?
Автоматичен превод:
Arra89
JosieRosie46
Платинен
JosieRosie46
преди 3 седмици
Това плащане от бръшлян ли е? Изпратих им много имейли.
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Arra89
Платинен
Arra89
преди 2 седмици
Зависи от референтния номер, който се показва за всяко плащане. Тези, обработени от Ivy Pay, имат референтен номер, който започва Irf.
Автоматичен превод:
BF98
Бронзов
преди 2 седмици
Някой успял ли е да се справи с измамни заявки чрез банката си в Обединеното кралство с Roletto? Стана чрез банкови преводи за бързи плащания и те разследват случая, но се свързват с банката, че парите също са били преведени. Казах, че разпознавам търговците на „Kryptominun virtual" и „quantiauim AG". Казаха, че ако не могат да си върнат парите, ще поемат по пътя на PSR, но се притеснявам, че ще ги пренасочат обратно към хазарта. Благодаря.
Автоматичен превод:
Sarah222
BF98
Сребърен
BF98
преди 2 седмици
Бих се свързал с вашата банка и бих бил честен с тях. Има хора в този форум, които са съобщили, че са имали CIFAS или закрити сметки и т.н.
Нямам ролетто, но съм успявал в някои възстановявания на суми, където съм разкривал, че става въпрос за хазартни транзакции. Най-лошото, което могат да направят, е да откажат възстановяването на сумата, но поне си бил открит с тях.
Автоматичен превод:
BF98
Sarah222
Бронзов
Sarah222
преди 2 седмици
Здравейте, казах на банката си, но не казах, че е хазарт. Казах, че е нещо друго, но търговецът в сметката ми не е нещо, за което съм запознат или за което не съм забелязал. Казаха, че ще вземат решение до 5 работни дни, но просто търсят да видят дали някой друг е успял.
Имах предвид да се свържа с тях и да им кажа, че е било хазарт. Има кодове, под които банките могат да повдигнат тези искове, дори и да е хазарт. В коя банка сте? Някои хора във форума съобщават, че са им били затворени CIFAS или сметки, защото не са разкрили хазарта предварително, и банката е поела по пътя на твърдението, че е измама, което технически е така. Знаете, че е хазарт, но умишлено казвате нещо различно.
Изцяло зависи от теб какво ще направиш или кажеш, аз просто давам съвети, базирани на предишен опит и моя настоящ опит.
Успех, има много съвети в този форум за различни описания и търговци. Намирам ги за изключително полезни.
Автоматичен превод:
Sarah222
BF98
Сребърен
BF98
преди 2 седмици
Отговорих, но въпросът е в процес на преглед.
Автоматичен превод:
Org1991
Платинен
преди 2 седмици
Здравейте, някой срещал ли е тези търговски описания?
Хей, изпрати ли имейл на Fastcoin и ако да, отговориха ли ти?
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
Kelly1234
преди 1 месец
От usupport ми казаха, че са възстановили суми, не бях получил нищо, но в петък, точно когато си тръгнах, получих възстановени суми от EDVNC, за които знам, че usupport са замесени в тези.
I was told by usupport they issued refunds, I hadn’t recieved anything but than on Friday just gone I recieved refunds from EDVNC, which I know usupport was involved in them ones
Автоматичен превод:
преди 2 седмици
Хей, това е Usupport на търговците, който се показва на вашата банкова карта?