Операторите, които се явяват трети страни, представени на тази страница, са показани с нетърговска цел, без да са сключени комисионни споразумения. 21+. Проблем с хазарта? Обади се на 1-800-GAMBLER.

НачалоФорумОбщи дискусии свързани с хазартВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 604)

от kirekin
|
1 730 734 преглеждания 12 797 отговора |
1...603 604 605...687

Вечер всеки може ли някой да помогне коя е тази компания, моля?? Благодаря Ви предварително file

Edited
Автоматичен превод:
charmainepyne88 deleted the post

Някакъв опит с dorfex LTD???

Автоматичен превод:

Някой тук забелязал ли е няколко опита на хора, които се опитват да влязат във вашия акаунт в Microsoft

file

Има буквално стотици неуспешни опити за влизане в моя акаунт от 7 март от Мексико, Панама, Бразилия, Русия, САЩ.

Какво са способни да направят, ако влязат??

Автоматичен превод:

Някой тук забелязал ли е няколко опита на хора, които се опитват да влязат във вашия акаунт в Microsoft

file

Има буквално стотици неуспешни опити за влизане в моя акаунт от 7 март от Мексико, Панама, Бразилия, Русия, САЩ.

Какво са способни да направят, ако влязат??

Автоматичен превод:

Вчера получих 3 известия от Microsoft. „Получихме вашата заявка за код за еднократна употреба, който да използвате с вашия акаунт в Microsoft."

Автоматичен превод:
calumharris

Те са продали вашите данни в тъмната мрежа

Автоматичен превод:

Отчетът от кредитното ми досие показва следното:

Информация, намерена в тъмната мрежа

април 2025 г

Бъдете нащрек

Вашият имейл адрес е открит при едно или повече пробиви на данни

В този сигнал мога да видя и паролите си.

Автоматичен превод:
calumharris

И аз съм имал всичко това, те наистина не могат да направят много с него

Автоматичен превод:

Е, ако се опитат да откраднат самоличността ми, те са в шок, имам нулев кредитен рейтинг поради моя акт на доверие, така че е невъзможно да получа кредит или финансиране на мое име хаха

Автоматичен превод:
melrao007

Е, това е всичко, те могат да се опитат да проникнат в имейли, но дори не могат да преминат през това плюс всички стари неща, които са имали от моите плюс паролите за сайтове на казина, което е шега😂😂

Автоматичен превод:

Да, аз също получавам заявки за влизане в Microsoft..

Чувствам се глупаво, но също така споделих паспорта си с тези.. анулиране на времето за паспорт?

Автоматичен превод:
WhoNext

Няма нужда да правите това, използвал съм го милион пъти!

Автоматичен превод:
WhoNext

Мисля, че всички ние използвахме нашите паспорти, използвайки тези казина tbf

Автоматичен превод:

хей Така че просто трябва да кажа... Аз съм с gamestop... Получих контакт (съобщение) чрез snapchat, който ми казваше за сайт за игри, за да правя мини игри и бях спечелил безплатни оферти... това беше Donbet... след тях искаха банкови извлечения, данни за карта, идентификация на снимка.... Прехвърлих пари от моето monzo към моя revolut, след което депозирах от revoult.... честно мислейки, че е законно.... плащането ми премина, след което препратката внезапно се промени на други подробности... тогава уебсайтът се срина... Продължих да депозирам пари... не спечелих нищо... всеки път, когато депозирах, игрите не се зареждаха... ... след като депозирах общо доста голяма сума пари... Реших да потърся в Гугъл банковата справка, която ми се появи в извлечението от revolut..... https://fintelegram.com/exposing-the-dark-side-of-online-gambling-whistleblower-reveals-alarming-tactics-of-illegal-platforms-in-the-uk/

След като дори не можах да вляза в сайта.... свържете се с никого, направих оспорване с revolut.... 8 дни в чат и им дадох все повече и повече информация... повече доказателства.... доказателство, че falcora finance ltd просто задържа парите за кратко, но след това ги изпрати тук и и навсякъде по дяволите..... реакцията на revoults беше просто да анулирам оспорването си и че това е граждански въпрос и трябва да се справя директно със замесеното лице.... това лице не съществува.... те дори не се опитаха да се свържат с falcora finance ltd... те не признаха факта, че всъщност всичко е напълно незаконно....те казаха, че съм позволил плащането да премине... но, разбира се, го направих, защото смятах, че това е законен сайт.... напомних им, че... че какво е определението за измама.... и разрешените правила за измами с насочени плащания.... съществуват, за да ви защитят... НЕ, НЕ, НЕ... revolut не се занимава със случаи като че....

Така че новите правила..... абсолютни

Автоматичен превод:
bx4chgnb5y

Прочетох и това.... изпратих го на revolut.... те не дават #@£%

Автоматичен превод:

Получавам около 5 имейла на ден! От същите хора ... базирани в Бразилия

Автоматичен превод:

JN Content, Rua Vinte De Setembro 334 Sala 01, Piratini - Rio Grande do Sul, 96490000, Бразилия

Същата информация отдолу...

Автоматичен превод:

Имам нужда от помощ за Falcora Finance Ltd срещу Revolut...Don bet също е там

Автоматичен превод:
charmainepyne88

Coinpacto.io

iv изпращах имейл на собственика си от месеци. 0 отговора. Сега ги докладвах на полицията в Полша и Великобритания

Автоматичен превод:
Materialgirl84

Ако мога да получа имейла за Kashia Empire, би било наистина хубаво.

Автоматичен превод:
1...603 604 605...687
Отидете на страницаот 687 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини