Мога да гарантирам, че Monzo е безполезен и не го хвърля... Наистина невероятно... казват, че ги е грижа, но човек не може да не почувства, че иска само определен тип клиенти, почти елитарни - срам...
Напълно очаквам закриването на акаунта да последва.
Изглежда, че Mntx направо са възстановили всичките ми плащания.
Други mastercard бяха изпратени и започнаха да се връщат като корекции.
Визата е изпратена, но нищо обратно
Автоматичен превод:
Gamblur
melrao007
Платинен
melrao007
преди 1 година
О, разбирам. Това е много разочароващо, 8k очевидно е много пари, нямам толкова много плащания с карти, но повечето от моите са SEPA, които също достигат десетки хиляди, но с Pixeleum само £800. Те не казаха, че вече не са процесор за обработка на плащания за мен, но че „уговорките с други страни са извън нашата грижа". Наскоро получих подобен отговор от Elegro (друг търговец на Santeda за тези, които не са запознати).
Не съм експерт по подобни неща, но просто се чудя как съществуват бизнес отношенията между тези търговци и нелицензираните хазартни компании. Управлявани ли са от едни и същи хора или просто взимат комисионна от неправилното кодиране на тези транзакции заедно със законните си бизнес интереси? Изглежда, че това, което правят, е незаконно, но след това, когато повдигате пари с FCA и други регулаторни органи, изглежда никой не се интересува. Собственият уебсайт на Elegro казва, че търговците използват платформата им за нелегален хазарт е против собствените им условия и те не обслужват лица от Обединеното кралство, но когато им обърнете внимание на това, те не изглеждат ни най-малко загрижени!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Gamblur
Диамантен
Gamblur
преди 1 година
Намирам за невероятен начинът, по който се приемат тези плащания и това да бъде позволено да се случва отново и отново, дори когато е било подчертано на банките, имам предвид, че банката блокира около 6 метода, след което накрая взема плащането, което трябва да бъде отменено веднага колко трудно би било за банката да направи това💁те със сигурност могат да бъдат стриктни за всичко друго, като опит за влизане и т.н.
Автоматичен превод:
MRko9719
Бронзов
преди 1 година
Някой има ли имейл адрес за:
"Марвил"
"Акромет"
„wbsmc"
"данни"
Всяка помощ се оценява!
С уважение
Автоматичен превод:
Gamblur
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Сега, когато го споменахте, си спомням, че плащанията с карти понякога не се извършват или се добавят допълнителни такси, поради което глупаво използвах SEPA като метод на плащане през повечето време. Всъщност се чудя дали това е тактика на нелицензираните хазартни компании, където плащанията с карти са по-бавни или отхвърлени, отколкото хората използват банкови преводи, които като потребители предлагат практически нулева защита. Вие сте прав обаче, банките са също толкова съучастници във всичко това.
Да, той просто продължава да отхвърля, след което в крайна сметка това е паричен превод или крипто плащане, което не можете да възстановите. Виждал съм го хиляди пъти по време на моите отчаяни заяждания
Автоматичен превод:
mulattis
Curritokira
Платинен
Curritokira
преди 1 година
Ако можете да ми помогнете с информацията, която поисках, ще бъде супер любезно.
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
mulattis
преди 1 година
Ако можете да ми помогнете с информацията, която поисках, ще бъде супер любезно.
If you could help me with the information I have asked for, that would be super kind.
Skulle du kunna hjälpa mig med dem uppgifter jag har frågat efter hade varit super snällt
Автоматичен превод:
преди 1 година
Значи имаш предвид az n.com, че не мога да ти помогна. съжалявам
Автоматичен превод:
Lloydie2525
Сребърен
преди 1 година
Zable се опитват да оспорят плащане за мен, но казаха и това
„ Напомняме, че е в противоречие с правилата и условията, които сте подписали, да използвате какъвто и да е кредит от вашата Zable карта за всякакъв вид хазарт. Това може да повлияе на вашия иск"
някой друг е имал същото?
Автоматичен превод:
juaky24
Златен
преди 1 година
Някой има ли имейл адрес за:
"cnpcto"
"Pxtb"
Благодаря предварително
Автоматичен превод:
WhoNext
Lloydie2525
Сребърен
Lloydie2525
преди 1 година
Zopa каза нещо подобно за мен и трябваше да потвърдя, че няма да го използвам отново за хазарт. Казаха, че ще закрият акаунта ми, ако го направя
Автоматичен превод:
mulattis
Curritokira
Платинен
Curritokira
преди 1 година
Не, но ако можете да ми помогнете с имената на банковите транзакции относно ZEN.com, ще съм ви много благодарен.
И кои са GLFI, които са в банковите транзакции?
и SmPayPF*Maginc
SmPayPF*GamingSt??
Кашия
Депасифицирайте (какво пише в банковите транзакции по отношение на тях?