хей Така че просто трябва да кажа... Аз съм с gamestop... Получих контакт (съобщение) чрез snapchat, който ми казваше за сайт за игри, за да правя мини игри и бях спечелил безплатни оферти... това беше Donbet... след тях искаха банкови извлечения, данни за карта, идентификация на снимка.... Прехвърлих пари от моето monzo към моя revolut, след което депозирах от revoult.... честно мислейки, че е законно.... плащането ми премина, след което препратката внезапно се промени на други подробности... тогава уебсайтът се срина... Продължих да депозирам пари... не спечелих нищо... всеки път, когато депозирах, игрите не се зареждаха... ... след като депозирах общо доста голяма сума пари... Реших да потърся в Гугъл банковата справка, която ми се появи в извлечението от revolut..... https://fintelegram.com/exposing-the-dark-side-of-online-gambling-whistleblower-reveals-alarming-tactics-of-illegal-platforms-in-the-uk/
След като дори не можах да вляза в сайта.... свържете се с никого, направих оспорване с revolut.... 8 дни в чат и им дадох все повече и повече информация... повече доказателства.... доказателство, че falcora finance ltd просто задържа парите за кратко, но след това ги изпрати тук и и навсякъде по дяволите..... реакцията на revoults беше просто да анулирам оспорването си и че това е граждански въпрос и трябва да се справя директно със замесеното лице.... това лице не съществува.... те дори не се опитаха да се свържат с falcora finance ltd... те не признаха факта, че всъщност всичко е напълно незаконно....те казаха, че съм позволил плащането да премине... но, разбира се, го направих, защото смятах, че това е законен сайт.... напомних им, че... че какво е определението за измама.... и разрешените правила за измами с насочени плащания.... съществуват, за да ви защитят... НЕ, НЕ, НЕ... revolut не се занимава със случаи като че....
Така че новите правила..... абсолютни
Автоматичен превод: