НачалоФорумКазинаВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 573)

от kirekin
|
1 418 799 преглеждания 10 931 отговора |
|
1...572 573 574...584
Howdydowdy deleted the post
rrsmrc deleted the post
rrsmrc deleted the post

Две седмици преди крайния срок 😀

Автоматичен превод:
Bbpaul deleted the post

Трябваше да се върна на Santeda отвори още сайтове, хора, така че внимавайте, току-що чух какво се случва. Също така току-що говорихте с mastercard, няма помощ, същата история минава през банката

Автоматичен превод:
abdelilaharhmir

Не задържайте дъха си

Автоматичен превод:
juaky24

Автоматичен превод:
Waldo1984

много ви благодаря!

Автоматичен превод:
Missdaisy

Цялата тази „компания" и всички свързани с нея трябва да бъдат хвърлени в затвора и оставени там, надявам се новите сайтове да създадат още по-голяма нишка, която властите да дърпат и цялото им измамно поведение да ги настигне, те са имали множество нарушения преди... аз наистина вярвам, че е въпрос на време да бъдат хванати

Автоматичен превод:
Gojira7346

Как могат да продължават да се измъкват с пускането на нови уебсайтове - защо, по дяволите, UKGC, Mastercard и т.н. не ги блокират веднага😤

Автоматичен превод:
Gojira7346

Не мога да повярвам, че са отворили повече сайтове след целия този спор. Намирам за изключително странно, че комисията по хазарта на Обединеното кралство никога не е глобявала или санкционирала групата santeda. това ви кара да се чудите чии джобове са напълнени и кои са тези действителни акционери на тази група, защото тези пари се движат на фондовия пазар

Автоматичен превод:
abdelilaharhmir

здравей

KTM казва, че приема възстановяване на суми, но имейлът ми изглежда малко подозрителен поради количеството информация, която изискват.

Те също ли ви изпратиха имейл, подобен на този?

Не знам дали се опитват да получат информацията ми с друга цел.

file

Автоматичен превод:
Lottie48

Не знам как ще се развие това с Mastercard и Visa, защото ако сте използвали кредитна карта за депозиране, тогава знам, че в Обединеното кралство не можете да залагате с тях се счита за залагане с парите ви, това са основно заеми, затова ukgc забранява плащанията с кредитни карти, за да могат да кажат, добре знаете, че не можете да използвате картата в Обединеното кралство, така че защо бихте използвали извън Обединеното кралство, все още е хазарт, който е забранен

Автоматичен превод:
juaky24

Това е добре, те трябва да направят това за целите на kyc

Автоматичен превод:
Lottie48

Те наистина се опитват да блокират URL адресите, Santeda използват множество, за да заобиколят блоковете, по същия начин използват търговци на трети страни и грешни MCC, за да заобиколят блоковете за хазарт

Автоматичен превод:
Missdaisy

Просто проверете връзката, за да видите дали е защитена връзка

Автоматичен превод:
1...572 573 574...584
Отидете на страницаот 584 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини