НачалоФорумКазинаВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 562)

от kirekin
|
1 410 535 преглеждания 10 850 отговора |
|
1...561 562 563...579
Missdaisy deleted the post

Изпратете имейл! От друго име е хаха!

Автоматичен превод:
Missdaisy

Как да ги накараш да отговорят, те ме игнорират

Автоматичен превод:

Приемам, че всички тези нови реклами за подкрепа на хазарта по телевизията и т.н. са част от новите закони в сила, където са взели повече пари, за да направят това, изглежда, че сега е много.

Автоматичен превод:
mrkrm

Можете ли да ми помогнете изобщо относно финансирането на falcora

Р

Автоматичен превод:
Bbpaul

В момента се опитвам да се справя с казината, като се позовавам директно на съответните правила и разпоредби за обработка на транзакции на Visa и Mastercards, като посочвам нарушенията. В очакване на отговори

filefile

Автоматичен превод:

Currycudi London Gbr - някой?

Автоматичен превод:
RedAlice

Но те не отговарят. Изпратих и на жената, която има фирмата във фейсбук, няма отговор. Същото е като Muizgn. Но ако получите отговор, моля, уведомете ме 😊 Уебсайтът не работи.

Автоматичен превод:
Materialgirl84

Здравейте, можете ли да ми помогнете с техния имейл? Благодаря предварително🙏🏼

Автоматичен превод:
Agora

Хей агора кой търговец.

Автоматичен превод:
Materialgirl84

DSSERVLTD

DSGNHUNT

витафекс

Ако някой от тези търговци ви е върнал сумата, ще съм благодарен, ако можете да ми помогнете с техния имейл. Благодаря ви много🙏🏼

Автоматичен превод:
Colin09 deleted the post

Здравейте на всички, моля за съвет

Честно казано, имам проблеми с хазарта от много време насам. Напоследък отново залагам. (През последните 3 месеца) Похарчих десетки хиляди - главно в сайт, наречен jackpot raider. Имах малко 12 хиляди в сметката си. Семейството ми не беше доволно, че залагах, така че затворих сметката и поисках възстановяване

Сега изглежда, че се опитват да се намесят, за да избегнат изплащането на парите ми. Изпратих им всичко, което поискаха, и те изглежда се опитват да кажат, че не е достатъчно добро - буквално им изпратих всичко за доказателство за депозит с идентификатори на транзакции.

Какво всъщност мога да направя?

Просто да се откажа ли?

Жена ми няма да ми позволи да видя децата, докато не си върна парите. Обясних им това, но очевидно не е проблемът.

Имам чувството, че ме държат да вися на канап.

Всеки съвет ще бъде оценен

благодаря

Автоматичен превод:
outdoorstoyours

Здравейте, отворете жалба тук за това

https://33jackpotraider72.com/?rs_id=15faec93-34fe-47c2-85f5-180fc15380e4

Изглежда, че е бил блокиран и преди, тъй като започва 33 и завършва на 72, това е един от многото дублирани сайтове

Edited
Автоматичен превод:
Missdaisy deleted the post

Изпратете им официално, но законно писмо, докладвайте за всеки един до Action fraud, можете да го направите в рамките на 1 случай, поискайте GDPR искане за цялата информация, която имат за вас, тъй като те са обработили плащания към техните компании, вие поискате всичко име, адрес, dob ect ect, не споделяйте тези подробности, освен вашето име

Кажете им съгласно Закона за защита на данните, че трябва да потвърдят искането по имейл и да отговорят в рамките на 1 месец на искането по GDPR, ако не го направят, това ще доведе до докладване на ico, който ще наложи наказания и глоби за нарушения на законите за защита на данните също, ако парите не бъдат върнати, ще информирате FCA и Hmrc и също ще ги заведете в граждански съд за възстановяване на парите ви също ще поискате от съда да покрие разходите и съдебните разходи съдебни разходи причинени финансови загуби и щети те имат 7 дни за възстановяване, уверете се, че сте скрили средните 6 числа от данните на картата

Автоматичен превод:
Colin09 deleted the post

Докладвайте ги на ico

Автоматичен превод:

Iv докладва за 2 компании на Интерпол и местната полиция в Полша и Естония.

и двамата казаха, че не могат да ми помогнат, тъй като съм от Обединеното кралство 😂 луд

Автоматичен превод:

Здравей Missdaisy. Мога ли да попитам дали знаете за търговеца на PNTV*Bskins? Предположих, че е BulletSkins. Свързах се с тях, така и не получих отговор, поставих като връщане на плащане в моята банка, но банката каза, че не може да изтегли средства. Искам да получа повече информация за този търговец и да се върна в моята банка с повече информация и факти. Може би не е BulletSkins, а нещо съвсем различно. благодаря

Автоматичен превод:
1...561 562 563...579
Отидете на страницаот 579 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини