НачалоФорумКазинаВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 558)

от kirekin
|
1 456 940 преглеждания 11 219 отговора |
|
1...557 558 559...599
Agora

Предполагам, че са различни?

Автоматичен превод:

Ecoprisme Luxembourg Някой нещо?

Автоматичен превод:
Muzto77 deleted the post
Apple1234

...благодаря за информацията, ще го направя. Не знам доколко има смисъл да намесвам английските власти, тъй като самият аз съм от Германия. какво мислиш Най-добри пожелания.

Автоматичен превод:
Missdaisy

Здравейте, благодаря ви много за приноса. Знам, че проверката на KYC не е необходима, но вече не мога да инициирам процес на връщане на плащане с моя доставчик на кредитна карта. В Германия това обикновено е възможно само със задна дата за 120 дни, а транзакциите са извършени преди почти година. Следователно все още виждам малък шанс да си върна парите, тъй като нямам друга възможност, освен да го направя директно с търговеца.

Автоматичен превод:

Не знам "cracc". Публикувах имейла за cdkeys преди няколко страници, когато ви отговорих.

Автоматичен превод:
Muzto77

Просто използвайте chatgpt и го накарайте да го напише на английски. Обяснете всички неща и се уверете, че сте поставили имейла на grottobook с всичко това. 🙂

Автоматичен превод:
Apple1234

Добре, намерих ги. Преди това ме бяха блокирали. Опитайте отново. Получихте ли възстановяване от тях? Най-добри пожелания.

Автоматичен превод:
Muzto77

Те няма да ви възстановят парите, те ви помолиха за лична карта за тяхната цел, но на всички ни беше отказано възстановяване на средства от тях, страхувам се да кажа. Те са адски корумпирани

Автоматичен превод:
Curritokira

моят имейл благодаря

Автоматичен превод:
Muzto77

Единствената алтернатива е да докладвате на FCA и HMRC тук в Обединеното кралство Също така съгласно европейските закони за достъп до данни GDPR изисквайте пълно разкриване на информацията, която имат за вас, можете също да ги докладвате на органите за финансово разследване в Обединеното кралство, ако не ви изпратят искането за GDPR или не потвърдят имейла за това в рамките на 1 месец, можете да докладвате на ICO, който ще се намеси и ще им наложи наказания и глоби. трябва да видите какво ще ви върнат. Първо, но има много от нас, които не са имали късмет да получат възстановявания от тези търговци, те също са мои дати, о и измама с действие тук също

Edited
Автоматичен превод:
bx4chgnb5y

какво търсиш

Автоматичен превод:
Agora

Mydts е grottobook.com

Автоматичен превод:
Tiekefnntn

Как се свързахте с BP w loading

Автоматичен превод:
Mizu

В кой ден изпратихте съобщение, изпратих съобщение днес, без отговор 3 часа

Автоматичен превод:

Някой да е имал успех с търговците на Nikotpf*? Свързах се с Elegro, които след няколко имейла насам-натам ме отказаха да съм техен клиент и да се свържа с Niko technology, която имам, но нямам отговор.

Също така pixeleum и finnart.io от един и същ адрес в корк.

Автоматичен превод:
bx4chgnb5y

не мога да го направя

Автоматичен превод:
Missdaisy

Да, благодаря ви за информацията, която споделихте тук. Вече включих копия на FCA и MRC в последния си имейл. Сега ще видим как ще реагират. Те се защитават, като казват, че транзакциите са направени чрез 3DS процеса и са потвърдени чрез SMS, и следователно няма да възстановят сумата. Mydates и grottobook си приличат, но това, което реших е, че helpersm също трябва да е един от тях по някакъв начин. Получавам едни и същи имейли в отговор и от двамата търговци.

За съжаление имам толкова много отворени транзакции, че става трудно дори да имам достъп до средствата си. Много дори не отговарят на имейли. Мисля, че повечето търговци просто игнорират запитванията в наши дни. Първите, които се свързаха с мен, вероятно са били късметлии, но колкото повече запитвания получаваме, толкова по-малки са шансовете ни да чуем нещо от тези корумпирани дилъри, за съжаление.

Може би имате шаблон, който сте използвали успешно поне за установяване на контакт с престъпниците? Благодарен съм за всякаква помощ. Моят имейл адрес: M

Edited
Автоматичен превод:
Muzto77

Grottobooks и mydates не са обвързани с помощници, те са напълно различни измамници и работят от 85 Great Portland Street, First Floor, London, United Kingdom, W1W

helpersm and Apperator 39/5, Granton Crescent, Единбург, Обединено кралство, EH5 1BN

Получих същия отговор от grottobook. Никога не съм изпращал документ за самоличност, но мисля, че хората успяха да спечелят връщане на такса от банките

Автоматичен превод:
Apple1234

Различен от кого? Съжалявам, не разбрах.

Автоматичен превод:
1...557 558 559...599
Отидете на страницаот 599 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини