Да, регистрирах жалбата и относно услугата, която предоставяха, защото всеки ден беше различен Cs съветник и трябваше да минавам през всичко отново, всеки детайл, ставаше разочароващо. Караха ме да чакам с часове, за да отговоря, след което около 6 часа всяка вечер просто прекратяваха чата и ми изпращаха общо съобщение. Ако трябваше да се свържа при спешен случай, бла, бла, бла, този чат приключи, за съжаление Cs не е наличен в момента. Бях толкова раздразнен и разочарован. Един съветник буквално ме разплака, в крайна сметка получих пристъп на паника и се наложи да взема хапче, за да ме успокои, защото тя ме заблуждаваше с въпроси, на които вече отговарях и обяснявах отново и отново, и отново, и отново безпокойството ми беше безкрайно Трябваше да й кажа, че имам нужда от почивка. Тогава тя ми изпрати линк за самаряните WtH. Просто искам моят случай да бъде разгледан.
Yes, I logged the complaint also regarding the service they where providing because everyday it was a different Cs advisor and I had to go through everything again every detail, it was becoming frustrating. They would keep me waiting for hrs to respond then around 6ish every evening they would just end the chat and send me a generic message. If I needed to contact in an emergency bla bla bla this chat has ended sorry Cs is unavailable at the moment. I was getting so annoyed and frustrated. One advisor literally had me in tears I ended up having a panic attack and having to take a pill to calm me down because she was bamboozling me with questions that I already answered and explained over and over and over and over my anxiety was through the roof I had to tell her I needed a break. Then she sent me a link for the samaritans WtH. I just want my case delt with.
Автоматичен превод: