здравей
Чудех се дали някой е имал подобен опит, аз депозирах пари на моя stake.com чрез банков превод и те използваха третата страна Falcora Finance. Очевидно нямаше да ми позволи да се оттегля и оттогава на практика ме блокира. Това беше преди 2 дни и се чудя дали някой смята, че имам шанс, ако обясня на Lloyds какво се е случило. Или не си струва, тъй като прочетох, че депозитите с банков превод не са възможни за връщане на плащане. Това ще бъде първият ми опит за връщане на плащане, ако това го прави повече възможно. Благодаря Ви предварително.
Hi,
Wondered if anyone had a similar experience, I deposited money on my stake.com using bank transfer and they used the third party Falcora Finance. Obviously wouldn’t let me withdraw and have since basically blocked me. This was 2 days ago and wondering if anyone thinks I’ve got a chance if I explain to Lloyds what’s happened. Or is it not worth it since I have read bank transfer deposits are not possible to chargeback. This will be my first chargeback attempt if that makes it anymore possible. Thank you in advance.