Също така, момчета, които имат Instaxchange, Вилнюс
Изпратете им имейл и оставете много лошо ревю в Trustpilot, те ще отговорят. Ще ви върнат парите и ще ви дадат малко отгоре, за да изтриете лошото ревю.
Свързах се с KTM/kryptonim и ги информирах, че не съм получил поръчаните от мен стоки.
Те казаха, че не продават стоки, а предоставят услуга за обмен на пари в криптовалута и че могат да видят моите транзакции (за които ми предоставиха информация).
Сериозно, поразрови се малко, помолил си „късмет" на всеки един човек 🤣, когото споменаваш, за търговци, които са били обхванати. Използвай лентата за търсене, за да ги намериш.
Как мислиш, че ги намерих... като направих точно това, което каза! Търся актуализации. А сега си тръгвай, тъжен малък човече, който седи и чака хората да пишат, за да остави ненужни коментари.
Влезе и публикува 11 пъти едно и също нещо, като например „имаш късмет" или искаш помощ от търговец. Аз публикувах веднъж седмично, ако не и толкова. И също така намирах почти всеки търговец, от който имах нужда, познавам някои от търговците, които търсиш, и вероятно бих могъл да намеря и останалите, но сега няма шанс, приятел 🤣
Всъщност, казах това едва на 4. Вече намерих 5 и ми върнаха парите, можех да заложа живота си на тях, ти не можа да намериш тези, които търся. По-смешното е, че триеш публикациите, в които задаваш въпроси на хората, можеше сам да намериш отговорите😂😂😂