Globalfin.uk така се появи и след като им изпратих имейл, те ми възстановиха парите в рамките на 2 дни.
Автоматичен превод:
Lisamac
Lisamac
Златен
Lisamac
преди 1 година
Просто искам да кажа, че всичко, което публикувам, може да бъде подкрепено с доказателства, тъй като последното нещо, от което се нуждаем, е хората да публикуват неща, които не са верни.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Lisamac
Диамантен
Lisamac
преди 1 година
Имах товар с буквално никаква информация, така че Fint, data и LYV bank ги направиха под 12.7, така че не е проблем, но се чудех какви са, тъй като почти няма добра информация за търсене.
Автоматичен превод:
Tman11
Lisamac
Сребърен
Lisamac
преди 1 година
Това ли е името на фирмата, което се показва във вашето банково извлечение, или 22bet споделя с вас имената на своите платежни процесори?
Аз бях този, който намери избор на заплащане преди месеци. Говорих лично със собственика им на linked in и той уреди възстановяването на средствата. За мен процесът беше плавен. Възстановяванията бяха обработени за една седмица
I was the one who found choice pay months ago. I spoke to their owner on linked in personally and he arranged the refunds. Was a smooth process for me. Refunds were processing in a week
Автоматичен превод:
преди 1 година
Инициалите на собственика RM ли са? Как разбрахте, че Choicepay е обработил транзакциите от Arctic? Благодаря.
Автоматичен превод:
Curritokira
Lisamac
Диамантен
Lisamac
преди 1 година
Вече ли го постигнахте?
Автоматичен превод:
Anonymized954
Klikken
Диамантен
Klikken
преди 1 година
Да. Опитах фалшив депозит след това и се появи Choicepay.
Какво обявихте за стоките/услугите за Zpdg? Помолиха ме за повече информация, за да получа възстановяване на сумата.
Автоматичен превод:
M.414
lewis57
Златен
lewis57
преди 1 година
NFT за дигитални услуги
Автоматичен превод:
M.414
lewis57
Златен
lewis57
преди 1 година
Те не отговарят и предполагам, че просто са приели възстановяването на сумата, тъй като е било само седмица.
Редактирано
Автоматичен превод:
Dustyd
M.414
Платинен
M.414
преди 1 година
За кой търговец беше това?
Автоматичен превод:
M.414
Dustyd
Златен
Dustyd
преди 1 година
Здпг
Автоматичен превод:
M.414
Златен
преди 1 година
Аз съм следващият с
PI Perfromance
известен още като Cyber*pi London
pi.performanceL
Автоматичен превод:
lewis57
M.414
Сребърен
M.414
преди 1 година
Да, изпратих им имейл миналата седмица, но нямах отговор. Банката ми вече иска всякакви суми, тъй като плащам само с дигитални стоки. Благодаря за отговора.
Автоматичен превод:
M.414
lewis57
Златен
lewis57
преди 1 година
Дигиталните стоки не са получени
Ако питат какви цифрови стоки, просто кажете NFT.
Те са търговци на стоки/услуги и вие не сте получили никакви.
Ако банката поиска референтен номер на поръчката, посочете имейла си и това е бил референтният номер на поръчката.
Автоматичен превод:
lewis57
M.414
Сребърен
M.414
преди 1 година
Благодаря. Имали ли сте ZYPH aswel в банковата си сметка?