Здравейте хора, надявам се, че всички сте добре.
Чета този форум от време на време и исках да споделя малко информация, както и да задам няколко въпроса.
В моя случай, доставчикът на плащания за търговеца E0000480 е Colibrix.io или Paysage.io. Вече се свързах с тях — те обработиха част от парите обратно, но за съжаление не всички.
Какъв е законът тук? Вече докладвах случая на омбудсмана. Мисля също да се обърна към полицията, защото смятам, че са замесени в пране на пари. В моя акаунт хазартът е блокиран, но те заобикалят това, като не използват правилните търговски кодове.
Знам, че някои от вас вече са запознати с тези трикове, но въпросът ми е: какво можем официално да направим, за да сме сигурни, че ще загубят лиценза си? Colibrix е базирана във Великобритания и дори имам мобилния номер на главния изпълнителен директор. Той ме блокира — хаха — но сериозно, мога ли да се обърна към полицията с това?
Също така, Colibrix вече използва нов търговец за обработка на плащания: Dsolpay.
Някой има ли информация за тези имена?
Кейстоп
Вивекскойн
E0000443
Ратфи или Ратски
Всяка помощ или съвети ще бъдат оценени.
Благодаря!
Hi guys, hope you’re all well.
I’ve been reading this board from time to time, and I wanted to share some information and also ask a few questions.
In my case, the payment provider for merchant E0000480 is Colibrix.io or Paysage.io. I’ve already contacted them — they did process some of the money back, but unfortunately not everything.
What’s the law here? I’ve already reported the case to the Ombudsman. I’m also thinking about going to the police because I believe they are involved in money laundering. On my account, gambling is blocked, but they’re bypassing that by not using the correct merchant codes.
I know some of you are aware of these tricks already — but my question is: what can we officially do to make sure they lose their license? Colibrix is based in the UK, and I even have the mobile number of the CEO. He blocked me — haha — but seriously, can I go to the police with this?
Also, Colibrix is now using a new merchant to process payments: Dsolpay.
Does anyone have any info about these names?
Keystop
Vivexcoin
E0000443
Ratfee or Ratski
Any help or tips would be appreciated.
Thanks!
Автоматичен превод: