Момчета, мисля, че намерих решение на един от големите проблеми, с които се сблъскваме в тази битка.
Мога да ви дам допълнителна информация и потвърждение след няколко дни.
guys I think I have found a solution for one of the big problems that we encounter in this fight.
I can give you further Information and confirmation in couple of days.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Чакаме информация 😁🫡
Автоматичен превод:
Dustyd
Платинен
преди 1 година
Някой получавал ли е някога възстановяване на сумата от Terrvers?
Автоматичен превод:
Anonymized881
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Не директно, банката ми събра малка сума от 40 паунда чрез Chase, но все още има време за това.
Ако Terragamine е свързан с тях, което мисля, че е така, тогава съм получил възвратно плащане, но нямам представа дали ще го оспорят, но Barclays го направиха под 12.7/13.5, така че би трябвало да се провали, ако го оспорят.
Автоматичен превод:
Dustyd
Платинен
преди 1 година
И някой знае ли колко време отнема на Swipez да отговори, след като поискат банкови извлечения?
Автоматичен превод:
Dustyd
Anonymized881
Платинен
Anonymized881
преди 1 година
Търсих този терагамин, но не можах да намеря фирма за него.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Someone.Else
Диамантен
Someone.Else
преди 1 година
Англиабет беше за мен
Автоматичен превод:
Anonymized881
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Така че може и да греша, но има няколко варианта, при които единият имейл се връща обратно, а другият изпраща, но те се сумират с обичайните игрови операции - https://www.letsterra.com/
- не мога да намеря уебсайта сега, но те доставяха софтуер за хазарт на индустрията
Все пак мисля, че са свързани с Terraverse заради името.
Редактирано
Автоматичен превод:
Dustyd
Anonymized881
Платинен
Anonymized881
преди 1 година
Наздраве, изглежда ще е сторнирано плащане. Swipez.eu също не ми отговаря сега относно E000348.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Може да греша, но мисля, че Swipez се отнася само до 0000480, а не до другите цифри, които изглежда се появяват.
Бих ги свързал с terraverse, така че gainkit.com - Посочете, че игрите се казват Dota 2 и като цяло Steam игрите би трябвало да ви осигурят обезщетение за неполучени стоки, ако изберете този начин. Също така създайте Steam акаунт, тъй като ако бъдете оспорени, можете да предоставите контрадоказателство, че нищо не е получено.
Редактирано
Автоматичен превод:
Dustyd
Anonymized881
Платинен
Anonymized881
преди 1 година
Добре, звучи, оценявам го. Видях публикация преди няколко дни и Swipez му изпрати имейл относно E000480 и каза, че не е свързан с него.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Видях и аз това, получих възстановяване на сумата от тях, както и други, потенциално сега го отказват. Но има възможност за неполучени стоки, никой от моите не е използвал 3ds за Visa, не съм сигурен дали вашият го е правил, но можете да поемете по този път с банката, също така можете да направите скрийншот на имейла си на техния уебсайт, показвайки, че не сте регистрирани при тях. Те са финансова компания, кажете на банката, че сте въвели данните на картата и не е открита сметка, следователно искате да получите сторниране на плащането.
Автоматичен превод:
Dustyd
Anonymized881
Платинен
Anonymized881
преди 1 година
Добре, наздраве, приятел. Много съм благодарен. Най-лошият вариант за мен е Pulsion Processing. Банката не иска да се доближи до тях и сторнирането на плащане е отложено два пъти. Така че тези пари са загубени завинаги. Подадох жалба, тъй като търговският код, който използваха, всъщност беше хазартен, което беше странно.
Автоматичен превод:
Anonymized881
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Не съм имал работа с тях, но съм ги виждал да се появяват тук. Банките трябва да направят повече, за да помогнат, никога не би трябвало да отхвърлят сторнирани суми от нас, тъй като всички ние им предоставяме вярна информация.
Автоматичен превод:
Lisamac
Златен
преди 1 година
Просто се чудя, тъй като хората тук обсъждат сторнирани плащания и т.н. и компании, приемащи плащания от името на сайтове за залози, дали може би ако всички ние качим всички имейл адреси, които сме свързали с някоя от транзакциите, това би помогнало да си върнем част от парите.
Мога да започна. Има много транзакции, свързани с 22bet.com.
Например
Globalfin.uk, техният имейл адрес е
Papertrailmedia.de, техният имейл адрес е
Apps4U
Имейл адрес като
Gametid.com
Имейл адресът е
Ownrwallet
Имейл адресът е
Някой знае ли имейл адреса за посочените транзакции?
Моят градски офис или Quantum или GLFI
Автоматичен превод:
Anonymized881
Lisamac
Диамантен
Lisamac
преди 1 година
Globalfin току-що ли се появи като „fint" във вашето извлечение?