Имейл 3/3 Моето оплакване е насочено към отхвърлянето на сторнирането на плащане от Barclays, а не към спирането на транзакциите от страна на Barclays. Това вече беше уточнено в предишни комуникации.
В идеалния случай това ще бъде незабавно връщане на сумата, тъй като изчистих картата си добросъвестно пред вас, но сега съм надолу с около 1425 паунда, което ми създава затруднения.
• Общи насоки на FOS – 75 дни съгласно този кодекс, така че банката може да бъде подведена под отговорност за разходите, ако не бъде обработена - Моля, обърнете внимание, че вече е над 30 дни.
• Множество случаи - множество насоки на FOS относно случаи, които се очаква банките да повдигнат незабавно, ако правилата на схемата са спазени, те са в моята област, има шанс за успех и като щатски търговец на FOS може или да приеме, или да оспори. FOS също така заявява, че банката не е тази, която да решава резултата, тъй като може да стигне дотам, доколкото е необходимо, чрез арбитраж.
Сега ще изложа допълнителни въпроси по жалбата, ще покажа подадената жалба, ще се обадя многократно до отдела за жалби, за да я обсъдя и предоставя допълнителна информация, като отбележа, че съм уязвим, това беше регистрирано миналата година. Хазартната зависимост се класифицира като психично заболяване от NHS и следва да се вземе предвид и следното.
• Законът за умствените способности от 2005 г. предоставя подробна информация относно лица, които нямат способността да вземат информирани решения поради мозъчно увреждане. Чувствам, че съм бил лишен от способност в съответствие със закона относно разходите и пристрастяването, като отбелязвам, че съм изключен от лицензиран хазарт от 2019 г. (Доказателства вече са предоставени на екипа по спорове). С продължаването на „измамата" психическото ми състояние се влошаваше все повече. Вижте предишното, това беше повдигнато миналата година, така че не е нова информация. (Вижте бележките към Майкъл, че тези цели са насочени към хора в Gamstop)
• FCA очаква фирмите, които регулира, да разбират мащаба и характеристиките на уязвимостта, които съществуват на техния целеви пазар и клиентска база. И да разбират въздействието на уязвимостта върху нуждите на потребителите на техния целеви пазар и клиентска база, като се запитат към какви видове вреди или недостатъци могат да бъдат уязвими техните клиенти и как това може да повлияе на потребителското преживяване и резултати. Защо разходите ми не бяха събрани за почти 2700 паунда за кратки сесии, много от които без 3DS?
• Уязвимостта, свързана с хазарта, може да повлияе на ангажираността на хората с финансови услуги, да повлияе неблагоприятно върху вземането на решения и да доведе до лоши резултати.
Не мисля, че горните точки са били взети предвид или спазени.
При заявените спорове ще бъде оценена цялата изпратена допълнителна информация, показваща кодовете, съветите/решенията на FOS и записите на UKGC.
Днес се обадих в отдела за спорове и ми казаха, че писмото е изпратено на 17-ти, в което се казва, че споровете са отхвърлени. Раздел 75 не покрива хазарта, с което не съм съгласен, но връщането на плащане го прави, тъй като няма изключение от VISA (също и в случаите на FOS).
Коригиране – Жалби за оценка на допълнителната информация, като се вземе предвид предишна жалба от септември 2024 г., в която 12.7 бяха повдигнати абсолютно същите въпроси, оценка на цялата приложена информация и информацията в това писмо, след което оспорвания, повдигнати съгласно ПРАВИЛАТА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМИ НА VISA 12.7, невалидни данни и предложение за обезщетение за причинените проблеми и разстройство, след като постоянно се преследваше тази ефективно работа по разрешаване на оспорванията.