Отиди директно в Skrill, те ми възстановиха парите директно, след като се оплаках, когато плащанията бяха осъществени през тях преди време. X
Автоматичен превод:
Lila2025
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 2 месеца
Не знам, заседнал съм с транзакциите си. Имах много съобщения като PaymentIQ, но те просто не отговарят, така че нямам представа 😞
Автоматичен превод:
Lila2025
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 2 месеца
Вече е публикувано тук във форума, изпратих подобно и ми върнаха парите.
Автоматичен превод:
Thomas-091
Златен
преди 2 месеца
Някой има ли подробности за тези неща, моля???
SNAPBUDGET AI
К2П
ИГРАЙ
SKILLZFUN
ЛЕКСИВЪР
ЕРОЦЕ
ШАПДИРУ
ПРИЛИНГ
СОФЕВО
ДАВОРИМО
BRTNET
Северозападен Запад
ЕФЕРЕЙНТ
Редактирано
Автоматичен превод:
Aellis
Anonymous123
Платинен
Anonymous123
преди 2 месеца
Здравей приятелю, DSOL PAY и SWIPEZ 1 са от Чехия - дейността им беше под ръководството на DRAPH SOLUTIONS - Чешката национална банка ги затвори през януари 2026 г. поради незаконна обработка.
Моите транзакции за тези услуги бяха от юни/юли/август - така че мисля, че ако сега правите сторнирани плащания, ще ви изтече 120-дневният период от Mastercard/Visa.
Честно казано, не съм съвсем сигурен какво повече можете да направите - имах успешни случаи за DSOL PAY - но това беше отдавна.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Lila2025
преди 2 месеца
Отиди директно в Skrill, те ми възстановиха парите директно, след като се оплаках, когато плащанията бяха осъществени през тях преди време. X
Go straight to Skrill they refunded me directly after I complained when payments went through them a while back. X
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Какво ще кажеш на Skrill, моля те, зареди ги през тях?
Автоматичен превод:
JosieRosie46
Платинен
преди 2 месеца
Ако някой има PLAYCTR в имейла си с извлечения
[email protected] Те потвърдиха, че възстановяванията на сумите са обработени изцяло в рамките на 1 работен ден, след като им изпратих имейл.
Ще актуализирам веднага щом възстановените суми пристигнат!
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Lila2025
преди 2 месеца
Go straight to Skrill they refunded me directly after I complained when payments went through them a while back. X
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Здравей, колко време след като се свързах със Skrill, ти възстановиха парите, моля?
Автоматичен превод:
Emyjay20
Златен
преди 2 месеца
Някой имал ли е късмет с Cardaq наскоро? Минаха седмици, но няма отговор.
Редактирано
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
преди 2 месеца
Преследвам ги всеки ден и все още нищо не се е случило след актуализацията им преди около три седмици. Очевидно е, че се забавят.
Автоматичен превод:
jimmi88
jef10mur
Златен
jef10mur
преди 2 месеца
Страхувам се, че не съжалявам
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
Lila2025
преди 2 месеца
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
С кого се свързахте?
Автоматичен превод:
Hansy57
Lila2025
Сребърен
Lila2025
преди 2 месеца
Какво написа на Skrill?
Автоматичен превод:
Org1991
Lila2025
Платинен
Lila2025
преди 2 месеца
Публикацията е изтрита от Лу
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
преди 2 месеца
Хора, които получиха възстановяване на сумата от Wert, какво им казахте, тъй като те просто ми казаха, че криптовалутата е била доставена и е била отказана?
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
svdk9gvg68
преди 2 месеца
Не беше самите Skrill, а фирмена лимонова викторина, те бързо възстановиха парите.
It wasn’t skrill themselfs but a company lemon quizzy, they refunded quickly,
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
О, значи не си ли рефъбнал Skrill и кои са Lemon, моля те, куизи?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Сребърен
преди 2 месеца
Здравейте, нуждая се от информация относно рекламата на 14Ylide , това е пълен поток от грешки в кодовете.