От банката Starling ми казват, че не е нужно да инициират сторнирането на плащания, тъй като въпреки че са били неправилно кодирани, Starling е знаела, че са за хазарт?
Автоматичен превод:
Myfreeme
Badger23
Златен
Badger23
преди 1 година
Те също ми казаха това и отказаха да започнат сторниране на плащания
Подадох жалба
Автоматичен превод:
Myfreeme
Anonymized912
Златен
Anonymized912
преди 1 година
Мога ли да получа имейл адреса на Mastercard?
Трябва да изградя още по-силни аргументи срещу скореца, отколкото вече имам.
Автоматичен превод:
Lloydie2525
Сребърен
преди 1 година
Ако хазартът е бил споменат със Старлинг, то е все едно да си блъскаш главата в тухлена стена. В крайна сметка не стигнах доникъде с тези, в които споменах хазарт, подадох жалби заради това колко уклончиви и безполезни са били и получих малка сума обезщетение, защото следователят се съгласи, че е било обработено зле, но въпреки това отказа да подаде жалба.
Единственият ми успех със Starling беше, че не получих стоки, не споменах за хазарт и успях да предоставя фактури.
Автоматичен превод:
4cdr48rvwj58
Сребърен
преди 1 година
Здравейте, чух, че много хора са били отхвърлени от DSolPay, известен още като E0000480, известен още като swipez.
Аз дори не получавам отговор?!?!
Автоматичен превод:
svdk9gvg68
Vix844
Платинен
Vix844
преди 1 година
Здравей
след публикацията за тази група. Успяхте ли да се свържете с тях по имейл или просто го игнорират?
Не, просто ме игнорираха. Мога само да предположа, че твърде много хора са ме питали и затова сега игнорират всички. Опита ли?
Автоматичен превод:
svdk9gvg68
Vix844
Платинен
Vix844
преди 1 година
А, това не е чудесно. Поне ако сте се опитали да се свържете с тях и не сте успели да осъществите комуникация, това ще е във ваша полза, ако се наложи да се обърнете към банката си 👍
Автоматичен превод:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Златен
4cdr48rvwj58
преди 1 година
Понякога се казваше, че не изпращат имейли, а само възстановяват сумата. Не ми отговориха около 5 дни.
Редактирано
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Те все още добавят фалшиви отзиви в Destream, моля, маркирайте ги и докладвайте като фалшиви!
Понякога се казваше, че не изпращат имейли, а само възстановяват сумата. Не ми отговориха около 5 дни.
Sometimes it has been said they don't email just refund. They didn't reply to me for about 5 days
Автоматичен превод:
преди 1 година
да, но възстановиха ли ви парите?
Автоматичен превод:
daradda
Платинен
преди 1 година
Здравейте, хора, извинете за чакането. Този следобед ще отговоря на всички и ще ви дам и контакта на TRNDBM.
Автоматичен превод:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Златен
4cdr48rvwj58
преди 1 година
Да, бил съм
Автоматичен превод:
Badger23
Платинен
Myfreeme
преди 1 година
От банката Starling ми казват, че не е нужно да инициират сторнирането на плащания, тъй като въпреки че са били неправилно кодирани, Starling е знаела, че са за хазарт?
Starling bank are telling me they do not have to initiate the chargebacks as even though they were miscoded starling knew they were for gambling ??
Автоматичен превод:
преди 1 година
Да, това са мръсните простотии, с които се занимават.
Ще откриете, че FOS също ще застане на тяхна страна.
Сякаш FOS е там, за да защитава финансовите институции, а не потребителите.