Имахте ли късмет с тях? Да го формулирам ли както е показано по-долу? Всякакви насоки ще бъдат много ценени.
Искам възстановяване на сумата за транзакция, извършена чрез вашия метод на плащане, която след това е отишла към сайтове за хазарт. Моля, уведомете ме каква информация ви е необходима от мен. Това е против правилата на Mastercard.
Роби, може ли да получа имейл адреса на TERRVERS, моля?
благодаря
Автоматичен превод:
Al1nu7zu01
leejeff97x
Платинен
leejeff97x
преди 1 година
Можете ли да ни предоставите някакви данни за контакт? Моля
Автоматичен превод:
Lisamac
Vix844
Златен
Vix844
преди 1 година
Хората тук казаха, че контактът за това е
Автоматичен превод:
Vix844
Lisamac
Сребърен
Lisamac
преди 1 година
Благодаря. Вчера им изпратих имейл, не получих отговор, само се надявам да не съм закъснял твърде много 🙂
Автоматичен превод:
leejeff97x
Lisamac
Сребърен
Lisamac
преди 1 година
Здравейте, нямам данни за контакт. Казах на банката, че не мога да намеря никакви. Банката също не ми предостави никакви, но очевидно съм се свързал с тях, тъй като първоначално са се опитали да го оспорят.
Автоматичен превод:
dbeasley41996
Сребърен
преди 1 година
Някой ползвал ли е Bpltd Balance Topup? Много ми е трудно да ги намеря.
Автоматичен превод:
DavidBentley
Сребърен
преди 1 година
В четвъртък направих запитване към тях чрез Swipez и днес ми възстановиха парите.
Автоматичен превод:
Vix844
DavidBentley
Сребърен
DavidBentley
преди 1 година
Благодаря. Мога ли да попитам колко време им отне да отговорят на първоначалния ви имейл?
Автоматичен превод:
DavidBentley
Сребърен
Vix844
преди 1 година
Благодаря. Мога ли да попитам колко време им отне да отговорят на първоначалния ви имейл?
Thank you. Can I ask how long it took them to respond to your initial email please?
Автоматичен превод:
преди 1 година
Седмица и половина мисля. Но първоначално ги помолих да ми възстановят сумата за E0000450. Казаха, че не се занимават с това, само с 480. Проверих и имах няколко 480-ки, затова казах „съжалявам, че ви безпокоя с 450... Но докато си тук, приятел, тези 480-ки" 😂