О, бясно. Вчера си го получих обратно, но още не съм го прегледал. Трябва ми почивка за няколко дни!
Автоматичен превод:
Sarah222
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 3 седмици
Моят дойде точно на крайния срок от 1 месец, така че можете да го очаквате на 7 септември.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
XkBoii
Платинен
XkBoii
преди 3 седмици
Не, определено е VEMTRA в извлечението ми. Но ако имате данни за контакт с VENTIRA или знаете кой обработва плащанията им, ще съм благодарен и за информацията.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
В крайна сметка подадох жалби за сторниране на плащане, защото Walleto не отговаряше и не можах да намеря начин да се свържа директно с търговеца. Досега спечелих само една от оспорваните транзакции и получих парите обратно за нея. Останалите все още са в процес на обработка, така че чакам да видя как ще се развият нещата.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Банката ми каза, че процесът по сторниране на плащане може да отнеме до 90 дни. Успях да си възстановя парите от няколко транзакции, но само чрез сторниране на плащане — Xpate не ги възстанови директно.
Подадох възражения и за останалите транзакции, така че сега само чакам решенията.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
voodoo4
Платинен
voodoo4
преди 3 седмици
Ако става въпрос за значителна сума, разпределена в много транзакции, вашата банка може да не се съгласи непременно да начисли такси за всяка една от тях. Бих продължил да се свързвам с Xpate и да им подавам оплаквания междувременно.
В същото време, бих се опитал да оспоря поне някои от транзакциите чрез вашата банка. Това може би е най-добрият шанс да си възстановя част от парите, ако LOLPOK и Xpate продължат да ви игнорират.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Платинен
DjumK
преди 3 седмици
Разбрах, благодаря. Ако попаднете на още информация за тях, моля да ме уведомите.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Платинен
преди 3 седмици
Имам още няколко странни имена, които се появяват в транзакциите ми. Някой разпознава ли някое от тях?
scupdt може да е и scudot, което и аз имам. Не мога да намеря никаква информация за контакт.
Автоматичен превод:
XkBoii
Badger23
Диамантен
Badger23
преди 3 седмици
Здравейте. Току-що получих окончателни отговори на оплакванията ми относно кредитни карти. Признавам, че е било хазарт, но имам солидни аргументи за неправилно кодиране и пране на транзакции. Струва ли си да се обърнем към FOS?
Автоматичен превод:
XkBoii
Arra89
Диамантен
Arra89
преди 3 седмици
как се разви този случай, приятелю?
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 3 седмици
все още не са отговорили дори след преследване
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 3 седмици
Призна ли си хазарт пред банката?
Автоматичен превод:
Arra89
XkBoii
Платинен
XkBoii
преди 3 седмици
Не, те ми възстановиха сумата доброволно, когато увеличих транзакциите си в Monzo Pal.