Здравейте. Xpate все още не ми е възстановил сумата, затова подадох молба за сторниране на плащане в банката си. Сега чакам резултата.
За съжаление, все още нямам никаква информация за OPENTGH.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DAC89
Платинен
DAC89
преди 3 седмици
Здравей. Има ли някакъв напредък оттогава? Някой от тях свърза ли се с теб или успя ли да ти възстановят парите?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Romeo87
Платинен
Romeo87
преди 3 седмици
Walleto може да каже, че не е обработил тези плащания, но само това не доказва непременно, че не е имало връзка. Веригите за плащане могат да включват няколко страни и името, показано в извлечението, не винаги е същото като обработващия транзакцията.
Ето защо се опитвам да проверя информацията и от други източници, вместо да разчитам само на отговора на Walleto.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 3 седмици
Можете да опитате да се свържете с TERFAST на [email protected] Да се надяваме, че ще отговорят и, ако имате късмет, може да възстановят сумата по транзакциите директно. Бих опитал това първо, преди да премина през Xpate.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 3 седмици
Попаднах и на GREDTVF. За съжаление нямам потвърден имейл адрес за тях. Ако успеете да намерите контакт, определено първо бих опитал директно с търговеца.
Ако това не помогне, бих обмислил да премина през процеса на възстановяване на сумата. Ако транзакциите са обработени от Xpate, въз основа на моя опит, получаването на директно възстановяване на сумата може да отнеме много време.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Платинен
DjumK
преди 3 седмици
Благодаря за информацията. Изпратих имейл и на двата адреса, но за съжаление все още не съм получил отговор. Случайно да имате други данни за контакт или информация за ORENZA или TRAMIQ?
Също така, можете ли да потвърдите, че и двата са обработени чрез Xpate?
Автоматичен превод:
Sarah222
Arra89
Златен
Arra89
преди 3 седмици
Мисля, че успях да открия кой е това. Имам имейл с оплакване до тях, така че ще ви информирам дали ще се получи нещо добро от това.
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 3 седмици
Много мило от твоя страна да се грижиш за всички 🙂. Само да те уведомя, че от Revolut ми казаха да го повдигна, след като им предоставих цялата информация. Така че мисля, че ще се оправи, стига да е бил честен. За съжаление, вероятно ще отрекат, но така ми казаха в моята ситуация, тъй като това е единствената опция за оспорване на плащания с отворено банкиране.
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Мисля, че намерих Visioncraft между другото, хора, но не искам да го пускам тук още, тъй като нямам отговор. И може да е грешно. Ще ви уведомя. Някой имал ли е късмет с DOCEAN (не мога да намеря) или WWELTD (не мога да намеря) или VENTIRA/VNTRA (не ми отговарят)?
Автоматичен превод:
XkBoii
Alfred_ANTONYAN21
Диамантен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
VEMTRA може би е VENTIRA?
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 3 седмици
Дано това не отнеме много време да чака във форума...
hopefully this doesn’t take long pending on the forum…
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Ако някой може да помогне с някой от тези, които не са Exingeno или Rogue Kit (вече са получили възстановени суми), ще съм наистина много благодарен.
Автоматичен превод:
XkBoii
Диамантен
преди 3 седмици
Ако някой знае кой обработва IMGVIBES, това би било много полезно. Уебсайтът им е затворен, а имейлите им са блокирани.
Автоматичен превод:
Jcraig17
Сребърен
преди 3 седмици
Извинете, хора, бихте ли ми казали процеса, през който преминавате, за да получите средствата от търговците, ако те откажат възстановяване на сумата? И какво казвате на банките, за да издадат сторнирани суми?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Lisa2
Златен
Lisa2
преди 3 седмици
Изглежда, че уебсайтът вече не работи и те също не отговарят на имейли. Бих се опитал да се свържеш директно с Xpate и да видим дали можеш да постигнеш нещо с тях.
Ако това не помогне, последната опция вероятно би била да подадете заявление за сторниране на плащане чрез банката си, вместо да чакате.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
DjumK
Златен
DjumK
преди 3 седмици
Здравей. Някакъв напредък оттогава? Успя ли да получиш отговор от Xpate?
Също така, какво се случи с възстановяването на сумата ви от Xpate в крайна сметка? Върнаха ли вече нещо или все още чакате?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Здравей. Някакви новости по въпроса? Успя ли да се свържеш с Walleto? Получихте ли положителен резултат или някакви възстановени суми?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Alfred_ANTONYAN21
Златен
Alfred_ANTONYAN21
преди 3 седмици
Благодаря за актуализацията. Вашата банка дала ли ви е някаква индикация колко време може да отнеме прегледът на сторнирането на плащане? И Xpate отговорил ли е или предоставил ли е някакви документи, откакто сте го подали?
Моля, уведомете ни, ако получите решение, тъй като ми е интересно да видя как Xpate ще се справи със случая.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Златен
преди 3 седмици
Преглеждам отново банковите си извлечения и все още има доста имена, които не мога да разбера. Това са последните:
РАВТОР
КЕЛМИКС
ФЕНДРО
ЗЕРВИК
ТАЛКЕН
МОРВЕКС
Джентри
ДАЛВОР
ПЕРНИКС
ВЕЛКАТ
Основно се опитвам да установя дали Xpate може да стои зад някое от тези плащания. Ако някой разпознава дори едно от тях или има данни за контакт, моля да ме уведоми.
Автоматичен превод:
Sarah222
Златен
преди 3 седмици
Мисля, че може би ми се случи най-лесният случай досега. Вчера сутринта изпратих имейл до Nexbric, възстановяването на сумата се показа в сметката ми тази сутрин. Беше само 1 транзакция (може да пренасочват други търговци през тях, за което не знам), но си струва да се свържете с мен, ако ги имате като описание.