Здравейте! Xpate отговори ли вече? Вашата банка обработи ли вече възстановяването на сумата? Ако да, колко време казаха, че ще отнеме средствата да пристигнат?
Здравейте! Имали ли сте работа с Xpate? Получихте ли парите си обратно само чрез възстановяване на сумата? Възстановиха ли ви пълната сума? Също така, колко време отне парите да дойдат в сметката ви след обработката на възстановяването?
Здравейте. Добра новина е, че банката ви е подала иск за сторниране на плащане. Имайте предвид, че Xpate може да предостави фалшиви или подвеждащи документи в отговор. От това, което съм виждал, това е нещо, което са правили и преди.
Здравей. Ако те игнорират, това определено не е добър знак. Не бих чакал повече — струва си да помолиш банката си да подаде иск за сторниране на плащане срещу Xpate. Вече си загубил две седмици, така че е по-добре да започнеш процеса възможно най-скоро.
Здравейте. Има ли все още шанс да си върнете парите, като подадете иск за сторниране на плащане срещу Xpate чрез вашата банка? Или във вашия случай не се получи?
Здравейте. Xpate има репутацията на компания, която предоставя документи, които според мен са неточни или подвеждащи. Но аз ще отстоявам позицията си и ще ги оспоря. Ако твърдят нещо, би трябвало да могат да го докажат.
Здравейте. Подадох жалба за сторниране на плащане срещу Xpate чрез банката си и се надявам да си получа парите обратно. Между другото, какво написахте в жалбата си?
Здравейте. Не успях да разреша проблема директно с Xpate. Не отговориха на имейлите ми, затова реших да помоля банката си да подаде искане за сторниране на плащане. В моя случай също имам притеснения относно предоставените от тях документи и моля банката си да ги прегледа внимателно.
Здравейте. Препоръчвам ви да помолите банката си да подаде иск за сторниране на плащане срещу Xpate. Това може да е най-бързият начин да се опитате да си възстановите парите.
Здравейте. Ако подадете иск за връщане на плащане срещу Xpate чрез банката си и обясните, че транзакцията е била обработена за това, което според вас е нелицензиран или незаконен уебсайт за хазарт, мислите ли, че има шанс за възстановяване на средствата?