Някой успя ли да се свърже с tempobeat.ai (звукова техника Лондон)?
или NexoraLabs OU?
Автоматичен превод:
Org1991
Utbmitchy
Платинен
Utbmitchy
преди 1 месец
Получихте ли възстановени суми от TribePayments?
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Платинен
преди 1 месец
За тези, които са се свързали с Ivypay - получили ли сте потвърждение или колко време отне да получите отговор от тях?
Автоматичен превод:
Lisa2
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 1 месец
Здравейте! Xpate отговори ли вече? Вашата банка обработи ли вече възстановяването на сумата? Ако да, колко време казаха, че ще отнеме средствата да пристигнат?
Автоматичен превод:
Lisa2
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте! Имали ли сте работа с Xpate? Получихте ли парите си обратно само чрез възстановяване на сумата? Възстановиха ли ви пълната сума? Също така, колко време отне парите да дойдат в сметката ви след обработката на възстановяването?
Автоматичен превод:
Lisa2
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 1 месец
Здравей. Не си единствен. Изглежда, че Xpate също ме е блокирал.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравейте. Добра новина е, че банката ви е подала иск за сторниране на плащане. Имайте предвид, че Xpate може да предостави фалшиви или подвеждащи документи в отговор. От това, което съм виждал, това е нещо, което са правили и преди.
Автоматичен превод:
DjumK
Foxtrot90
Златен
Foxtrot90
преди 1 месец
Здравей. Ако те игнорират, това определено не е добър знак. Не бих чакал повече — струва си да помолиш банката си да подаде иск за сторниране на плащане срещу Xpate. Вече си загубил две седмици, така че е по-добре да започнеш процеса възможно най-скоро.
Автоматичен превод:
DjumK
keejan
Златен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. Има ли все още шанс да си върнете парите, като подадете иск за сторниране на плащане срещу Xpate чрез вашата банка? Или във вашия случай не се получи?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 1 месец
Здравейте. Xpate има репутацията на компания, която предоставя документи, които според мен са неточни или подвеждащи. Но аз ще отстоявам позицията си и ще ги оспоря. Ако твърдят нещо, би трябвало да могат да го докажат.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Lisa2
Сребърен
Lisa2
преди 1 месец
Здравейте. Подадох жалба за сторниране на плащане срещу Xpate чрез банката си и се надявам да си получа парите обратно. Между другото, какво написахте в жалбата си?
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
voodoo4
Сребърен
voodoo4
преди 1 месец
Здравейте. Не успях да разреша проблема директно с Xpate. Не отговориха на имейлите ми, затова реших да помоля банката си да подаде искане за сторниране на плащане. В моя случай също имам притеснения относно предоставените от тях документи и моля банката си да ги прегледа внимателно.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
Foxtrot90
Сребърен
Foxtrot90
преди 1 месец
Здравейте. Препоръчвам ви да помолите банката си да подаде иск за сторниране на плащане срещу Xpate. Това може да е най-бързият начин да се опитате да си възстановите парите.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
keejan
Сребърен
keejan
преди 1 месец
Здравейте. Ако подадете иск за връщане на плащане срещу Xpate чрез банката си и обясните, че транзакцията е била обработена за това, което според вас е нелицензиран или незаконен уебсайт за хазарт, мислите ли, че има шанс за възстановяване на средствата?