Използвах и двете, тъй като са на техния уебсайт, ако отидете на obelrix.com, има и телефонен номер, но тя просто продължаваше да казва „изпратете им имейл", никой не отговори на имейлите, но те възстановиха парите, приятел.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Автоматичен превод:
преди 2 дни
За какво описание бяха тези възстановявания на суми, моля?
Здравейте. Все още не съм получил отговор на оплакването си. Писах отново до Xpate, като споменах, че вече съм подал оплакване. Писах също, че чакам възстановяване на сумата си. Но досега няма отговор.
Здравейте. Продължих да пиша до XPate, но те изобщо не отговориха. Може би не е правилният имейл адрес. Подадох и заявка за възстановяване на сумата чрез банката си, но все още няма решение.
Здравейте. След няколко имейла, Xpate най-накрая отговориха, че не могат да намерят транзакциите ми в системата си. Препоръчаха ми да се свържа или с банката си, или директно с уебсайта, където съм извършил плащането.
Здравейте. Вече подадох жалба, подадох заявка за сторниране на плащане чрез банката си и се свързах отново с Xpate, с молба да ми възстановят парите. Но те все още не са отговорили. Банката ми каза, че процесът може да отнеме около 45 дни, така че чакам.