Използвах и двете, тъй като са на техния уебсайт, ако отидете на obelrix.com, има и телефонен номер, но тя просто продължаваше да казва „изпратете им имейл", никой не отговори на имейлите, но те възстановиха парите, приятел.
I used them two for it as they are on them website if you go to that obelrix.com it also has a phone number but she did just keep saying email them nobody ever responded to emails but they refunded mate
Автоматичен превод:
преди 1 месец
За какво описание бяха тези възстановявания на суми, моля?
Автоматичен превод:
Waldo1984
Arra89
Диамантен
Arra89
преди 1 месец
Леле, това е лудост, какви търговци предложи?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 месец
Моето беше само преди няколко дни, около 10 дни, беше доста бързо от моя страна. Имах само едно описание обаче.
Автоматичен превод:
pl4yer24
Сребърен
преди 1 месец
Хора, какво точно написахте на Cardaq, за да поискате възстановяване на суми и реално да ги получите?
Автоматичен превод:
Arra89
Waldo1984
Платинен
Waldo1984
преди 1 месец
Вярвам, че Еуфлопки
Автоматичен превод:
Lisa2
Златен
преди 1 месец
Здравейте. Подадох жалба срещу Xpate и сега чакам отговора им. Някой тук успял ли е да получи възстановяване на сумата от Xpate?
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравей. Благодаря за информацията. Подадохте ли искане за сторниране на плащане чрез банката си? И ако да, какъв беше отговорът на Xpate?
Автоматичен превод:
DjumK
Org1991
Златен
Org1991
преди 1 месец
Здравей. Моята беше DCT. Банката ми ме информира, че е обработена от Walleto.
Автоматичен превод:
DjumK
Org1991
Златен
Org1991
преди 1 месец
Здравей. Walleto ти отговори доста бързо. Дескрипторът на транзакцията ти DCT ли беше?
Автоматичен превод:
DjumK
Loo76
Златен
Loo76
преди 1 месец
Здравейте. DCT се обработва от Walleto. Що се отнася само до NFRAME, той се обработва от Xpate Ltd.
Автоматичен превод:
voodoo4
Macke96
Сребърен
Macke96
преди 1 месец
Здравейте. Все още не съм получил отговор на оплакването си. Писах отново до Xpate, като споменах, че вече съм подал оплакване. Писах също, че чакам възстановяване на сумата си. Но досега няма отговор.
Автоматичен превод:
voodoo4
Lisa2
Сребърен
Lisa2
преди 1 месец
Здравейте. Продължих да пиша до XPate, но те изобщо не отговориха. Може би не е правилният имейл адрес. Подадох и заявка за възстановяване на сумата чрез банката си, но все още няма решение.
Автоматичен превод:
billi85
johnmaddisonn1
Сребърен
johnmaddisonn1
преди 1 месец
Здравейте. След няколко имейла, Xpate най-накрая отговориха, че не могат да намерят транзакциите ми в системата си. Препоръчаха ми да се свържа или с банката си, или директно с уебсайта, където съм извършил плащането.
Автоматичен превод:
billi85
voodoo4
Сребърен
voodoo4
преди 1 месец
Прав си. Но досега не съм получил възстановяване на сумата нито от уебсайта, нито от Xpate.
Автоматичен превод:
keejan
Платинен
преди 1 месец
Трябва да подадете жалби за сторниране на плащане в Xpate; тогава тези измамници няма да имат шанс. Те просто ще ви игнорират.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 1 месец
Здравейте. Вече подадох жалба, подадох заявка за сторниране на плащане чрез банката си и се свързах отново с Xpate, с молба да ми възстановят парите. Но те все още не са отговорили. Банката ми каза, че процесът може да отнеме около 45 дни, така че чакам.
Автоматичен превод:
johnmaddisonn1
billi85
Сребърен
billi85
преди 1 месец
Здравей. Изглежда, че Xpate дава един и същ отговор на всички. Това е наистина странно.
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 1 месец
Някой знае ли кой доставчик на платежни услуги използва Globalfin.uk?
Може ли някой да ми помогне?
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
DjumK
преди 1 месец
Здравейте. DCT се обработва от Walleto. Що се отнася само до NFRAME, той се обработва от Xpate Ltd.
Hi. DCT is processed by Walleto. As for just NFRAME, it's processed by Xpate Ltd.
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Walletto връща ли пари?
Автоматичен превод:
Loo76
Диамантен
преди 1 месец
Какви други банкови дескриптори използва Walletto?????