Здравей, mrkrm, имейлът ми е poppy19741 @ proton. Аз.
Автоматичен превод:
Lottie48
SimonP
Диамантен
SimonP
преди 10 месеца
Здравей, Саймън, какъв е твоят имейл адрес? Имам данни за няколко от тези, които си сигнализирал, а също така се боря с плащания, свързани с Payop ref Clesrjunction, от месеци, така че много ме интересува докъде ще стигнеш с делото си срещу тях. Моят имейл е poppy19741 @ proton .me.
Автоматичен превод:
Danixxx
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 10 месеца
Здравей, Кел, писа ли ми имейл? Днес ми върнаха парите, така че много благодаря на човека, който ми даде имейл адреса, много съм благодарен.
Автоматичен превод:
Danixxx
Praky
Диамантен
Praky
преди 10 месеца
Не ме информираха от 3 седмици, изпратиха тонове имейли. Мога ли да попитам какво точно казахте, моля?
Не знам Inntc - затова поисках да го добавя към списъка си.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Danixxx
преди 10 месеца
Не ме информираха от 3 седмици, изпратиха тонове имейли. Мога ли да попитам какво точно казахте, моля?
They have blanked me for 3 weeks , sent tons of emails can i ask what you exactly said please ?
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Втория път писах, че все още не са ми възстановили парите и че ще предприема съдебни действия. Ако си спомням правилно, се свързах и с BD MULTIMEDIA, компанията, която контролира Toneo.
Често, за да получите възстановяване на суми от някои търговци, е необходимо да се свържете с техните компании-майки, които са посочени в долната част на сайта или в техните общи условия.