Не намерих никакви данни за контакт, в процес съм на възстановяване на плащане в банката си.
Автоматичен превод:
Vee7842
MarkP
Сребърен
MarkP
преди 9 месеца
Здравей, Марк, имах успех само с Dsol и преди няколко месеца получих възстановяване на сумата. Ако ти не си имал никакъв успех с тях, мога да ти изпратя това, което аз изпратих.
Виждам, че сте получили възстановяване на суми от Floxyhealth - бихте ли ми помогнали с това, моля?
Благодаря
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Danixxx
преди 9 месеца
Мисля, че това е фалшива следа, свързвам се с тях от 3 седмици, но за съжаление не отговарят 😫
I think this is a false lead , i have contacted them for 3 weeks they dont reply sadly 😫
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Уверявам ви, че са те, защото получих възстановяване на сумата. Но трябва да настоявате и да заплашвате със съдебни действия.
Автоматичен превод:
MarkP
Vee7842
Сребърен
Vee7842
преди 9 месеца
изпрати имейл до [email protected] като посочват, че е имало 5 транзакции от септември, но все още не са получили никакви стоки или потвърждение на поръчката от тях, и изброяват транзакциите и последните 4 цифри от номера на картата.
И това беше всичко, те възстановиха парите в рамките на 24 часа
Автоматичен превод:
Vee7842
MarkP
Сребърен
MarkP
преди 9 месеца
Благодаря ти много
Автоматичен превод:
Danixxx
Praky
Диамантен
Praky
преди 9 месеца
О, наистина, мога ли да получа имейла ви, ако нямате нищо против, ще съм много благодарен.
Автоматичен превод:
Robster5
Vee7842
Платинен
Vee7842
преди 9 месеца
Можете ли да ми изпратите какво имате, за да получите възстановяване на сумата от dsol pl?
Автоматичен превод:
Robster5
Платинен
преди 9 месеца
Някой знае ли информация за CNSLTITANS? Банката ми ме пита какво съм купил с кредитна карта, но не съм сигурен какво да кажа, тъй като не мога да намеря никаква информация за тях.
Автоматичен превод:
Robster5
MarkP
Платинен
MarkP
преди 9 месеца
Как се показаха транзакциите във вашето извлечение?
Автоматичен превод:
SimonP
kristaasle038
Сребърен
kristaasle038
преди 9 месеца
Успяхте ли да ги намерите?
Автоматичен превод:
MarkP
Robster5
Сребърен
Robster5
преди 9 месеца
Извинете, за кой?
Автоматичен превод:
SimonP
SimonP
Сребърен
SimonP
преди 9 месеца
Има ли някакъв шанс да помогнеш, моля те, Лупин?
Автоматичен превод:
Robster5
MarkP
Платинен
MarkP
преди 9 месеца
Здравей, Марк, този с Флокси, за който получи възстановяване на сумата, как се появиха в извлечението ти? Искам само да проверя дали съм имал някакви пари при тях. Благодаря.
Много от тези магазини ми възстановиха парите. Но това беше чрез банката ми за неполучена стока. За съжаление, магазините не сътрудничиха по взаимно съгласие.
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Платинен
преди 9 месеца
Здравейте, някой има ли имейл за Essex и консултанти?