Успяхте ли да получите възстановяване на сумата от тях?
Автоматичен превод:
wafflefrog
Сребърен
emil_erikzon
преди 1 година
Имам въпрос, когато доставчик на плащания откаже да предостави каквато и да е информация, какво мога да направя? Защото знам, че katarun стои зад fluenfs, но те казват, че не е необходимо да дават никаква информация.
Ust a question when a payment provider refuse to give out any information what can I do ? Because I know katarun is behind fluenfs but they are saying they don’t need to give any information.
Автоматичен превод:
преди 11 месеца
Получихте ли някога възстановяване на сумата от Катарун?
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Диамантен
преди 11 месеца
Някой има ли данни за контакт с TRNDBM?
Автоматичен превод:
swolecanuck
intrudes
Сребърен
intrudes
преди 11 месеца
Хей, получи ли имейла ми? 🙂
Автоматичен превод:
Neustart
Mizu
Златен
Mizu
преди 11 месеца
Имате ли някаква информация за FIIAN?
Автоматичен превод:
Neustart
Златен
преди 11 месеца
Някой получавал ли е възстановени суми от Colibrix Ltd.?
Автоматичен превод:
Neustart
Златен
преди 11 месеца
Някой получавал ли е възстановени суми от Globalfin.uk?
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
преди 11 месеца
Каква е информацията за него
Кибгеу Лондон
Автоматичен превод:
aysao123
Бронзов
преди 11 месеца
Някой имал ли е скорошен късмет със Swipez (d sol pay)? Видях много хора, на които им се възстановиха парите преди няколко месеца, но напоследък нищо! Пиша имейли от няколко дни, но все още нищо, надявам се да не съм изпуснал срещата с тях!
Автоматичен превод:
Player54321
aysao123
Сребърен
aysao123
преди 11 месеца
И мен ме игнорират вече 2 седмици.
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 11 месеца
Contentpul = Content Pulse LTD Лондон.
Автоматичен превод:
Player0007
Диамантен
преди 11 месеца
Някой опитвал ли е да си възстанови средства от Plixpay?
Автоматичен превод:
skeptical26
Сребърен
преди 11 месеца
Пикс
ТОПсклоп
Играй4393
Мизис
Баси през
Kycoin блокира имейла ми
Може ли някой да ми помогне, мъча се да ги намеря
Автоматичен превод:
Lamonf
Сребърен
преди 11 месеца
Здравейте, момчета,
Имам няколко банкови превода към Kalimela Limited. Мислите ли, че е възможно да ги възстановя? Или някой вече е получил парите си обратно от услугата за изплащане?
Автоматичен превод:
Danixxx
Player0007
Диамантен
Player0007
преди 11 месеца
Транзакциите ми в Ownrwallet също показват Талин, така че дали са от Transactworld 2? Мислите ли, че е възможно?
Автоматичен превод:
Danixxx
lbbb85
Диамантен
lbbb85
преди 11 месеца
Каква е банката ти, моля те? Какво каза, че купуваш, за да мога да си вдигна парите? Revolut ги отхвърли първия път.
Автоматичен превод:
swolecanuck
Сребърен
aysao123
преди 11 месеца
Някой имал ли е скорошен късмет със Swipez (d sol pay)? Видях много хора, на които им се възстановиха парите преди няколко месеца, но напоследък нищо! Пиша имейли от няколко дни, но все още нищо, надявам се да не съм изпуснал срещата с тях!
Has anyone had any recent luck with swipez (d sol pay) , saw lots of people able to get refunded a few months ago, nothing recently! I’ve been emailing for a few days but nothing yet, hoping i haven’t missed the boat with them!
Автоматичен превод:
преди 11 месеца
Писах имейл преди няколко седмици и нищо. Въпреки че някои хора казват, че може да минат между 2 и 6 седмици, преди да видите възстановяване на сумата. Не забравяйте след 15 работни дни да добавите копие/имейл към Чешката национална банка, тъй като те са регулаторът.