Казва човекът, който е денонощно във форума. Разбираме, че сте развълнувани да откриете безплатния начин на игра, но трябва да бъдете по-спокойни и да имате повече търпение. Това е форум, а не чат стая. Моля, не се дръжте така в бъдеще.
Автоматичен превод:
Danixxx
orangeworld
Диамантен
orangeworld
преди 10 месеца
Сигурно си забелязал, че и аз съм, никой не е развълнуван, всички сме в една и съща ситуация, опитвайки се да си върнем парите, които не би трябвало да са напуснали бреговете ни. Отново не ми казваш какво да правя, сега направи едно убождане.
Автоматичен превод:
orangeworld
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 10 месеца
Не спамя форума всеки ден, нали? Няма нужда да обиждам всички тук, както правиш ти. Просто се успокои и си дишай, защото не можем да разберем дори половината от нещата, които пишеш.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
kristaasle038
Диамантен
kristaasle038
преди 10 месеца
Добре, звучи интересно как се свързваш с него?
Автоматичен превод:
Danixxx
orangeworld
Диамантен
orangeworld
преди 10 месеца
Ти си единственият човек, когото съм обидил, много други ще ти кажат, че съм им помогнал, така че направи и аз.
Автоматичен превод:
orangeworld
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 10 месеца
Ти си*
Трябва сериозно да си поемеш дъх и да си намериш нещо друго, с което да се занимаваш. Ти си възрастен мъж, който се ядосва във форум в интернет. И отново, защото виждам, че от първия опит се мъчиш да разбереш нещата. Не помагаш на никого, като постоянно спамиш за лошите си житейски избори.
Автоматичен превод:
TheGambler
Сребърен
преди 10 месеца
Чакайте един час, хора, просто трябва да купя пуканки.
Автоматичен превод:
Gigig
Сребърен
Aellis
преди 10 месеца
Много добре, а ти изпрати имейл на Dsol/Swipez?
Каква информация предоставихте, за да могат да намерят транзакциите? Платих с Apple Pay, така че не съм сигурен кои последните 4 цифри от номера на картата да предоставя, тъй като при Apple Pay данните на картата са различни.
Very good and you emailed Dsol/ Swipez?
what information did you provide so they could find the transactions? I paid Apple Pay so not sure what card number last 4 digits to provide as with Apple Pay the card details are different
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Използвайки Revolut, но предполагам и други, имате всяко извлечение за плащане. Трябва да го прикачите. Да, за Swipez.
Автоматичен превод:
Danixxx
orangeworld
Диамантен
orangeworld
преди 10 месеца
Както вече бях уведомен, НЕ СЪМ МЪЖ
Автоматичен превод:
emdadul89
Сребърен
преди 10 месеца
Наистина интересна тема. Не осъзнавах колко често срещани са тези прикрити транзакции, докато не прочетох това. Логично е някои казина да се опитват да маскират търговските кодове, но е тревожно колко малко е надзорът от страна на банките или картовите мрежи. Благодаря на всички, които споделиха реални примери — научих нещо ново тук.
Автоматичен превод:
Utb1889
svdk9gvg68
Сребърен
svdk9gvg68
преди 10 месеца
Нямам имейли, можете ли да ми помогнете?
Автоматичен превод:
Kelly1234
svdk9gvg68
Диамантен
svdk9gvg68
преди 10 месеца
И аз имам PPRINCE, но пише, че е магазин за хранителни стоки? За него ли говориш?
Автоматичен превод:
Danixxx
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 10 месеца
Здравей, Кел, моят човек казва, че пазарувам в Revolut 2.
Автоматичен превод:
Kelly1234
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 10 месеца
Намерихте ли някога имейла им за контакт или получихте ли възстановяване на сумата от тях?
Автоматичен превод:
Danixxx
Kelly1234
Диамантен
Kelly1234
преди 10 месеца
Не, съжалявам, аз самият ги търся, чакам имейла от човека, който казва, че са му върнали парите веднага.
Автоматичен превод:
Jasmo079
Сребърен
преди 10 месеца
Transactworld няма да ми възстанови сумата, защото плащанията са извършени през май 2024 г. и са след 180-дневния срок за възстановяване.
Автоматичен превод:
orangeworld
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 10 месеца
В профила ти буквално пише, че си мъж и спри да спамиш. Виждам, че ти е трудно, защото нямаш нищо друго в живота си, но поне опитай. Това НЕ е чат стая.
Автоматичен превод:
Danixxx
orangeworld
Диамантен
orangeworld
преди 10 месеца
Още ли се бъбриш, приятелю?
Автоматичен превод:
orangeworld
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 10 месеца
Приятел, не се сърди. Вземи си почивка от работата (този форум) и си почини.