Току-що получих отговор. Срам за вас, срам е как сте партньори в такава измама. Партньор на незаконни сайтове, които мамят хората. Всички тук трябва да прочетат твърдението ми и отговора ви, срам за вас... толкова е отвратително.
Автоматичен превод:
Gigig
Сребърен
преди 10 месеца
Кажете ми как всички рекламации, колко от тях са били разрешени от вас или колко са били разрешени от потребителя, и вие сте определили „разрешени" за ваше удобство.
Автоматичен превод:
Lottie48
mulattis
Диамантен
mulattis
преди 10 месеца
Кои от тях??
Автоматичен превод:
mulattis
Lottie48
Платинен
Lottie48
преди 10 месеца
Така че, можете ли да ми изпратите списъка по имейл? ...
Здравейте! Може ли някой да помогне с възстановяване на сумата от „Vision Pay"?
Също така видях няколко души да казват, че са получили възстановяване на суми от: lyrbyt - но не се споменава как. Някой има ли информация по въпроса? Ще съм благодарен за всяка помощ!
Автоматичен превод:
dbeasley41996
Сребърен
преди 10 месеца
Също така, някой намери ли някога помощ от онлайн DG B, за което бих бил много благодарен!
Видях, че на някой му е възстановена парите от „wert" - някой има ли данни за контакт с тях?
С удоволствие ще поговорим по имейл, ако желаете!
Автоматичен превод:
Gigig
Сребърен
Gigig
преди 10 месеца
Хей, остават 20 часа и си мислиш, че ще се върнеш и ще поискаш друга информация, за да имаш още 7 дни. Това, което ми се случи, е неприемливо, хора, всички вие трябва да прочетете, защото е наистина зле и наистина тъжно.
Hey 20 hours left and you think you will come back asking for other information so you can have other 7 days. What happened to me is unacceptable guys everyone of you have to read because guys is really bad and really sad
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
И какво се случи? Точно това, което казах по-горе. Жалко е и кълна се, че го изнасям публично, защото може би не сте техни партньори с маски на супергерои.
Автоматичен превод:
Lottie48
Lupin
Диамантен
Lupin
преди 10 месеца
Здравей, Лупин - още ли си тук? Изпратих ти и няколко имейла, тъй като любезно предложи помощта си, както е посочено по-горе, но няма отговор.
Автоматичен превод:
Aellis
Платинен
преди 10 месеца
Хората наистина ли получават възстановени суми от Swipez / Dsol? Ако е така, някой има ли имейла, който получавате, когато обработват възстановяването на сумата? Просто изглежда твърде хубаво, за да е истина.
благодаря
Автоматичен превод:
Robster5
Aellis
Платинен
Aellis
преди 10 месеца
Изпратих им имейли няколко пъти през последните 7 дни, но без резултат. Имам около 9 транзакции с тях за около 10 000 паунда.
Автоматичен превод:
Robster5
Aellis
Платинен
Aellis
преди 10 месеца
Изпратих им имейл
няколко пъти и не съм получил отговор, минаха около 10 дни
Автоматичен превод:
svdk9gvg68
Платинен
преди 10 месеца
Базис чрез Cardaq.co.uk, други казаха, че е възможно да е свързано със smpay по-рано в тази тема.
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
преди 10 месеца
Нуждая се от помощ. Казаха ми, че мога да получа възстановяване на сумата, но само чрез крипто портфейл. Никога не съм депозирал чрез крипто, но те казват, че не могат да възстановят сумата по друг начин. Какво да правя?
Автоматичен превод:
Robster5
LizzieCG
Платинен
LizzieCG
преди 10 месеца
Кой търговец предлага това?
Автоматичен превод:
Aellis
Robster5
Платинен
Robster5
преди 10 месеца
Роб, не съм сигурен дали си отговорил на публикацията ми, имейлите показват, че си отговорил, но там няма нищо.