НачалоФорумКазинаВъпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория

Въпрос относно уебсайтове за хазарт с лиценз от Кюрасао, използващи неправилен код на търговска категория (страница 552)

от kirekin
|
1 360 801 преглеждания 10 455 отговора |
|
1...551 552 553...557
Jcejejxjvujr

Първо ли получихте това като временно възстановяване от банката, или търговецът ви възстанови сумата, след като извършихте възстановяването на плащането?

Автоматичен превод:

Здравей, чудя се дали си засегнат от това. Бяха направени депозити от, да речем, 500 евро - 539 евро бяха таксувани чрез предполагаем магазин за CD ключове.

Имам ли шанс да си върна парите?

Автоматичен превод:

Моля, някой намирал ли е някога Onlined*dg, Onlined*gb, Onlind и т.н.?

Автоматичен превод:
Публикация на Howdydowdy е изтрит
Lottie48

не Опитва се от 3 месеца.

Автоматичен превод:
Jcejejxjvujr

И аз не мога да ги определя🤦‍♀️

Автоматичен превод:
Публикация на calumharris е изтрит

Всъщност очаквам имейл от този адрес. Сигурен ли си, че е измама?

Редактиран от автора
Автоматичен превод:
Публикация на calumharris е изтрит

Намерих само две имена за тях.

Автоматичен превод:

Здравейте на всички, наскоро направих спор със SANTANDER. Сумата не е възстановена, защото получават информация преди възстановяването на сумата.

Купете Днес получих съобщение, че акаунтът ми е ограничен, звъннах на SANTANDER и те казаха, че не могат да ми помогнат, но следовател ще ми звънне.

Наистина се притеснявам защо би било това?? Тъй като не съм получил никакво възстановяване от SANTANDER.

Някой изпитвал ли е това??

Автоматичен превод:
charmainepyne88

И на мен ми се е случвало. Това се дължи на всички повдигнати искове. След като го погледнат, ще ви се обадят и ще ви дадат яснота

Автоматичен превод:
Jcejejxjvujr

Трябва да могат да бъдат проследени по някакъв начин🤞

Автоматичен превод:

Трябва да могат да бъдат проследени по някакъв начин🤞

Автоматичен превод:

аз знам Проблемът е, че ми бяха дадени 2 отделни адреса. И двата адреса са за законен английски бизнес, който търгува от години и се притеснява защо се свързвам с тях

Автоматичен превод:
Jcejejxjvujr

Те изглежда са базирани в Брайтън или поне имат регистриран пощенски адрес там за техните измамни операции, но просто не могат да ги проследят.

Автоматичен превод:
1...551 552 553...557
Отидете на страницаот 557 страници

Присъедините се към общността

Трябва да се регистрирате, за да добавите мнение

Регистрирайте се
flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още
Абонирайте се за нашия бюлетин, за да разбирате за бонуси без депозит, нови слотове и други новини