Да, това беше моето писмо, под него също е различна сума, но не съм сигурен дали просто възразяват срещу една от транзакциите
Уважаеми господине/госпожо,
Искам да възразя срещу писмото на търговеца, че съм получил стоки от тях.
Искам да поискам всяко доказателство за комуникационна следа; Никога не съм получавал никакви касови бележки за тази предполагаема покупка на виртуални стоки, наречени кожи. Не знам какви са те или каква нужда ще имам от тях или защо бих харчил огромни суми пари, купувайки ги, уебсайтът също не изглежда много автентичен за мен.
Искам дигитална комуникационна пътека, за да докажа, че наистина са ми изпратили тези стоки под формата на имейл или разписка, тъй като няма абсолютно нищо във входящата ми поща. Това са фалшифицирани документи, в които не знам да съм участвал.
Нямах начин да се свържа с тях по имейл, тъй като никога не знаех какво е, тъй като не бях купувал виртуални кожи на първо място, плюс нищо не беше получено във входящата ми поща, на което да отговоря.
Опитах се да нулирам така наречената парола за акаунта си и не получих нищо във входящата си електронна поща за (имейл), което доказва, че никога не съм създавал акаунт при тях.
Освен това нямам акаунт в Steam (приложени доказателства), който е необходим за извършване на този тип покупки.
Искам GDPR и SARS също да ми бъдат предоставени като доказателство.
Също така трябва да добавя, че това не е моят IP адрес в предоставеното писмо (екранни снимки са приложени)
най-добри пожелания,
Yes this was my letter below its a different amount as well but not sure if they just object to one of the transactions
Dear Sir/Madam,
I wish to object to the merchant’s letter stating that I received goods from them.
I wish to request any proof of a communication trail; I have never received any receipts at all for this supposed purchase of virtual goods called skins. I do not know what these are or what need I would have for them or why I would spend huge sums of money buying these, the website does not look very authentic at all to me as well.
I request a digital communication trail to prove they indeed sent me these goods in the form of an email or receipt as there is nothing at all in my email inbox. These are falsified documents of which I have no knowledge of participating in.
I had no way of contacting them via email as I never knew what it was as I had not purchased virtual skins in the first place plus nothing was received to my inbox to respond to.
I tried to reset my so-called account password and received nothing to my email inbox for (email) this proves I have made no account with them at any time.
I also do not have a Steam account (evidence attached) which is required to make this type of purchase.
I request a GDPR and a SARS also to be provided to me as evidence.
I also must add that this is not my IP address on the letter provided (screenshots enclosed)
Best regards,
Автоматичен превод: