Моят съвет, правете го както искате. Аз съм на 38 и съм заклет играч от 18-годишна възраст, губил съм десетки хиляди и съм достигал ниска точка много пъти, нищо не ми помагаше и оставаше само едно нещо за правене. Първо изтеглете приложение, наречено recover me. Ако посетите уебсайта им на началната страница, има код, който да ви го предостави безплатно, силно го препоръчвам, за да помогнете за спирането. CBT е мощен инструмент, който съм използвал, моят съвет отново правете с него каквото искате, е да резервирате CBT сесия, това е най-доброто нещо, което някога съм правил, скъпо е да, но в голямата схема на нещата хората са щастливи да хвърлят £100 на рулетка, когато една сесия е по-малко от една четвърт от това. Много е дълбоко и със сигурност отваря очите. Надявам се това да помогне
My advice, do with it as you please. I'm 38 and been a heavy gambler since the age of 18, I've lost tens of thousands and hit a low point many times, nothing worked for me whatsoever and there was only one thing left to do. Firstly download an app called recover me , If you visit their website on the homepage there is a code to give it to you for free, highly recommend it to help aid stopping. CBT is a powerful tool I have used, my advice again do with it what you will, is to book up a CBT session , it's the best thing I ever did, it's costly yes but in the grand scheme of things people are happy to throw £100 on roulette, when a session is less than a quarter of that. It's very deep and it certainly is an eye opener. Hope this helps
Редактиран от автора преди 3 седмици
Автоматичен превод: