Това е обезсърчително да се чуе.
Какво ще кажете за източника на издаване на средства? Имам компания за управление на искове, която ми помага, тъй като намерих Revolut за твърде разочароващо, за да се занимавам лично, така че въпреки че ще получат намаление, ако спечеля нещо обратно, намирам за по-успокояващо да ми помагат.
Както и да е, тази компания казваше, че Revolut има отговорността да действа и да получава „ping" на тяхната система, когато някой депозира определена сума и трябва да предприеме стъпки като определяне на източника на средства и т.н., което никога не се е случило, така че това е един неуспех. За съжаление не знам как се нарича това правило, ще трябва да попитам компанията.
That’s disheartening to hear.
What about the source of funds issue? I have a Claims Management company assisting me as I found Revolut too frustrating to deal with personally so even though they will get a cut if I win anything back, I find it more reassuring them helping me.
Anyway, this company were saying Revolut have a responsibility to act and receive a ‘ping’ on their system when someone deposits a certain amount and they have to take steps like determine source of funds etc. which never happened so that’s one failing. Sorry I don’t know what this rule is called I will have to ask the company.
Автоматичен превод: